Werkzoekenden

Walk&Talk netwerk bijeenkomsten

Wat is Walk&Talk?

Walk&Talk is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor werkzoekenden. Er worden veelvoorkomende onderwerpen rondom solliciteren besproken. Daarnaast bevatten een aantal Walk&Talk bijeenkomsten interactieve en leerzame onderdelen. De Walk&Talk wordt altijd geleid door een ervaren expert in het onderwerp van die maand. Aan het einde van de bijeenkomst is er de mogelijkheid om met elkaar te netwerken, ervaringen te delen, contacten leggen en tips delen. Dit alles helpt je in jouw zoektocht naar een geschikte baan.

JobOn, de landelijke community voor werkzoekenden

JobOn biedt inspriatie met online workshops en webinars. 

Ga hier naar JobOn

GoodHabitz
JobOn heeft via een landelijke overeenkomst met de Koninklijke Bibliotheek én GoodHabitz een speciale aanbieding voor alle vrijwilligers en bezoekers van de Bibliotheek. Ben jij bezoeker of een vrijwilliger én wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling, je loopbaan of aan de 21st -century skills? Dan kun je gratis toegang krijgen tot een e-learning platform met ruim 100 interessante online-trainingen.

Lees hier meerWerken voor elkaar

Werken voor Elkaar is een beweging van vijftigplussers die met elkaar meer willen halen uit hun vakkennis, beroeps- en levenservaring, op hun weg naar nieuw werk of ondernemerschap.

Werken voor Elkaar gelooft in de kracht van persoonlijke ontmoeting én in verbreding en versterking door online interactie.

Onder de naam Netwerkcafé Online biedt Werken voor Elkaar mogelijkheden aan voor leren en ontwikkelen in webinars en online ontmoetingen.

Werken voor Elkaar

Volg een training

De Bibliotheek en de online opleider SkillsTown zijn een samenwerking aangegaan waarin zij 28 trainingen aanbieden voor zowel persoonlijke als professionele vaardigheden: timemanagement, communicatie, productiviteit, digitale vaardigheden en talen. Verder omvat het aanbod de cursussen digitale fotografie, yoga en mindfulness, sporten en bewegen, gezond eten, een korte cursus geluk en meer.

De trainingen zijn gratis en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek. 

Meer over de trainingen van SkillstownLuisterboeken over solliciteren