Voor kinderen: Kindertalenten fluisteraar in de Bibliotheek Oudewater

20 maart 2023, van 14:30 tot 16:30 | Bibliotheek Oudewater

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op maandag 20 maart is Marcella Grob, kindertalenten fluisteraar, aanwezig in de Bibliotheek Oudewater om kinderen te helpen hun talenten te ontdekken. Tussen 14.30 en 15.30 uur helpt ze kinderen op afspraak. Van 15.30 - 16.30 kun je binnenlopen.

Krijg meer zelfvertrouwen en veerkracht

Kinderen zijn zich vaak niet bewust van hun talent, anderen kunnen hen helpen om zich bewust te worden van hun talent. Dat is precies wat kindertalentenfluistaar en therapeut Marcella Grob van Hoofd- en Blijzaken doet: kinderen helpen om hun talenten te benoemen. Dit is een stap naar meer zelfvertrouwen en veerkracht.

Wat zijn talenten?

Talent gaat niet over uitblinken in een bepaalde activiteit, maar over de eigenschap die maakt dat activiteiten vanzelf gaan. Dat je de tijd uit het oog verliest. Je krijgt energie van.

Talentgesprek

Kan jouw kind wel wat extra zelfvertrouwen en veerkracht gebruiken? Boek dan een Talentgesprek in de Bibliotheek in Oudewater. De talentgesprekken vinden plaats op maandag 20 maart tussen 14.30 en 15.30 uur. Van 15.30 - 16.30 kun je ook binnenlopen. Deelname is gratis. Voor kinderen vanaf 6 jaar.

Reserveer hier een plekje