Webinar voor ouders: 'Balans: bewegen met media'

28 maart 2023, van 20:00 tot 21:00 | de Bibliotheek online

Kosten: gratis

Tijdens de Media Ukkie Dagen laat Denise Bontje van Mediasmarties.nl (groot)ouders met kinderen van 0 tot 6 jaar nadenken over de plek die media heeft in het leven van hun (klein)kind.

Balans: bewegen met media

Is er sprake van balans en hoe zou dit voor (groot)ouders ideaal zijn. Deelnemers aan het webinar krijgen tips om meer balans aan te brengen en daarnaast krijgen zij te zien welke media kinderen juist in beweging kunnen zetten (of wat je daar zelf voor kunt doen).

Naast concrete tips wordt de deelnemers ook een spiegel voorgehouden, want hoe zit het met het voorbeeld dat zij zelf geven? Is er sprake van balans, of willen zij ook iets veranderen?

Denise Bontje

Denise Bontje is opgeleid tot taalkundige en theatermaker en heeft een jarenlange ervaring opgedaan op het gebied van mediaopvoeding en het (jonge) kind. Als trainer en adviseur was zij betrokken bij het ontwikkelen van de training Digidreumes. Sinds 1 september 2018 is Denise als zelfstandige aan de slag en heeft zij zich gespecialiseerd in de combinatie taal, media(opvoeding) en spel. Daarnaast adviseert ze kinderopvangorganisaties over de rol van de kinderopvang bij mediaopvoeding en hoe zij de professionals in dit proces mee kunnen nemen.

Aanmelden

Het webinar is gratis, en je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.
Aanmelden kan via onderstaande knop.

Meld je hier aan voor het webinar