Aanpassingen bij de openingsuren Montfoort en Linschoten

Gepubliceerd op: 15 december 2022 12:10

Vanaf 1 januari veranderen de service-uren en de tijden van de inloop voor digitale vragen van de Bibliotheek in het Huis van Ervaring in Montfoort en Linschoten. De openingstijden van het Doe Mee Huis in Montfoort blijven ongewijzigd.

Vanaf 1 januari zijn de service-uren van de Bibliotheek als volgt:

• Linschoten: woensdag 14.00 -16.00 uur en vrijdag 10.00 -12.00 uur.
  • Montfoort: woensdag 10.00-12.00 uur.

Tijdens de service-uren is er in het Huis van Ervaring een medewerker van de Bibliotheek aanwezig voor vragen over het lidmaatschap of het verlengen en lenen van boeken of andere materialen.

Inloop voor digitale vragen

Ook kun je tijdens de service-uren terecht voor vragen over het gebruik van je smartphone, laptop of computer of het gebruik van (Bibliotheek)apps. Wil je graag vanaf je telefoon boeken kunnen reserveren? Online boeken kunnen lezen op je tablet? Of heb je moeite met het instellen van je mail? Tijdens de service-uren kun je deze vragen stellen.

Informatiepunt Digitale Overheid

Wil je weten hoe je huurtoeslag kunt aanvragen? Hoe je een afspraak maakt op de website van de gemeente? Of hoe je je verkeersboete online kunt betalen? Dan kun je terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid. Alle medewerkers van de Bibliotheek zijn getraind om deze vragen te beantwoorden. Dus ook hiervoor kun je tijdens de service-uren terecht.

Actuele openingstijden

Informatiepunt Digitale Overheid