Nationale Voorleeslunch in Woerden en Harmelen

Gepubliceerd op: 14 september 2023 12:09

Op 6 oktober wordt in heel Nederland de Nationale voorleeslunch voor volwassenen georganiseerd. Ook in Woerden en Harmelen kunt u op verschillende locaties komen genieten van een lunch en het nationale verhaal, geschreven door Ronald Giphart.

Bibliotheek het Groene Hart, gro-up buurtwerk en Philadelphia hebben de handen ineen geslagen en heten u van harte welkom om bij de voorleeslunch aan te komen schuiven.

Tijdens de lunch zal een van de voorlezers van de Bibliotheek het nationale verhaal voorlezen, waarna er gezellig kan worden nagepraat.

U bent welkom op een van onderstaande locaties. 

Wijkcentrum Molenvliet Woerden

De Plint Woerden (lunch verzorgd door Philadelphia)

  • Jozef Isrealslaan 20 A, 3443 CS Woerden
  • Om 12.00 uur (inloop vanaf 11.45 uur)
  • Aanmelden via: de gastdames en heren van de Plint tijdens de koffie ochtenden op maandag – dinsdag – donderdag of vrijdag of tel nr: 0348 421 101

Dorpshuis Harmelen

  • Schoollaan 8, 3481 GH Harmelen
  • Om 12.00 uur
  • Aanmelden via: dorpshuisharmelen@gmail.com of 0348-506823 of even langskomen en aanmelden bij de gastvrouw

Aanmelden kan tot 2 oktober

Bijdrage voor de lunch €4,- (De lunch omvat soep en een broodje of quiche. Koffie, thee of extra’s zijn voor een klein bedrag bij te bestellen)

De Nationale Voorleeslunch, die dit jaar voor de elfde keer plaatsvindt, laat zien dat voorlezen ook voor ouderen een prettige en verbindende activiteit kan zijn. Het voorlezen van een verhaal geeft ontspanning en is vaak een aanleiding om met elkaar te praten of herinneringen op te halen.