Popronde 2023 in Bibliotheek Woerden

Gepubliceerd op: 11 september 2023 21:19

popronde_bibliotheek_woerden

Opnieuw biedt Bibliotheek Woerden een podium aan de nieuwe generatie popmuzikanten. Op zondag 24 september kan je komen luisteren naar drie verschillende acts tijdens Popronde Woerden.

Drie artiesten transformeren de Bibliotheek om naar een plek vol sfeer, muziek en beleving. 

14:15 - Radio Trapani

Radio Trapani speelt indie-pop, groovy beats met een vleugje jazz melancholie. De naam is de alter ego van Dario Trapani. Vanuit Amsterdam werkt hij als producer, gitarist en songwiter. Hij heeft een achtergrond in jazz en spendeerde tallotze uren op het muziekplatform Ableton. Zijn songs zijn een mix van Unknown Mortal Orchestra, Frank Ocean, Mac DeMarco and Dirty Projectors.

Meer over Radio Trapani

15:30 uur - There You Go

Ze delen een droom: het cultiveren van de mooiste tuin van de wereld. Een plek vol tasty beets en warmwaterbronnen van zweefgeluiden, waar Arctic Monkeys en Tame Impala’s in harmonie samenleven. Hun zorgvuldig geplante zaadjes groeien uit tot alternatieve popliedjes die je herinneren aan onvoorwaardelijke vriendschap en je diepgewortelde onbevangenheid.

Meer over There You Go

16:45 uur - THAMES

THAMES is luid. THAMES is donker THAMES wil een aanjager zijn in de huidige groei en verandering richting de emancipatie van gedrag (seksisme, racisme en giftige masculiniteit). THAMES is een gloednieuwe vierkoppige band die hoge energiemoraal combineert met een modern Brits postpunkgeluid (o.a. The Cure, Fontaines D.C. en IDLES).

Meer over THAMES