Winactie voor groep 1 en 2 van het basisonderwijs

Gepubliceerd op: 4 januari 2023 12:13

In het kader van de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Het Groene Hart een winactie voor groep 1 en 2 van het basisonderwijs. Doe mee en win een voorleesfeestje voor jouw groep.

Wat moet je doen?

Maak een foto van een voorleesmoment bij jou in de groep. Stuur de foto naar educatie@bibliotheekhgh.nl. Vermeld in de mail de volgende gegevens:

• Jouw naam
  • De naam van de school
  • Welke groep er op de foto staat
  • Een telefoonnummer waarop we je kunnen bereiken.

Voor wie is de winactie?

Alle leerkrachten van groep 1 en 2 van basisscholen in de gemeente Woerden, Oudewater en Montfoort kunnen meedoen met deze winactie.

Wat kun je winnen?

Onder alle inzenders verloten wij een Voorleesfeestje voor jouw groep. Het Voorleesfeest staat in het teken van het prentenboek van het jaar: Maximiliaan Modderman geeft een feestje. Het Voorleesfeest vindt plaats op woensdag 1 februari in de Bibliotheek of bij jou op school.

Stuur jouw foto voor 23 januari op

De foto van het voorleesmoment bij jouw in de groep moet woensdag 23 januari bij ons binnen zijn. Stuur een e-mail naar educatie@bibliotheekhgh.nl of gebruik onderstaande button. Onder alle inzenders verloten wij het Voorleesfeest. De winnaar wordt telefonisch bekend gemaakt.

Foto insturen

Over de Nationale Voorleesdagen

Tijdens de Nationale Voorleesdagen staat het voorlezen centraal. Elk jaar wordt het Prentenboek van het jaar gekozen en een top 10 van prentenboeken samengesteld. Dit jaar is Maximiliaan Modderman geeft een feestje! tot het prentenboek van het jaar uitgeroepen.

Meer voorleesinspiratie

Bekijk de inspiratiepagina van de Nationale Voorleesdagen voor de prentenboeken top 10, voorleesfilmpjes, voorleestips en meer.

Naar de pagina met voorleestips en inspiratie