Natuurfotografie in Woerden

25 november 2019 t/m 15 februari 2020 | Bibliotheek Woerden

Tot 15 februari is in Bibliotheek Woerden een expositie te zien met natuurfoto's van Anne-Marie Boere.

(Creatieve) natuurfotografie

Anne-Marie vindt het heerlijk om op pad te gaan in de natuur, zoekend naar onderwerpen die haar aanspreken. Dat kan variëren van dauwdruppels op een blad tot een zwerm vogels. Fotografie geeft haar rust, door helemaal op te gaan in een bepaald onderwerp.

Ze zegt verder:"Wat ik leuk vind is een beeld te creëren wat op het eerste gezicht niet direct zichtbaar is, een beeld met een artistieke draai. Ik kan erg genieten om daarmee te experimenteren. Het levert vaak unieke beelden op, wat mij juist aanspreekt. Ik hoop met mijn foto's mensen te verwonderen en een prikkel te geven om ook aan de slag te gaan met creatieve natuurfotografie".

In Bibliotheek Woerden hangt een deel van haar werk, in een aantal categorieën, bij elkaar. Vliegende vogels, zwart-wit foto's en flamingo's met creatieve invalshoek gemaakt.