Expositie "Het nieuwe [AB] normaal" in Woerden

5 oktober 2020 t/m 17 januari 2021 | Bibliotheek Woerden

Tot half januari 2021 zijn in Bibliotheek Woerden diverse kunstwerken te zien die samen onder de noemer vallen: "Het nieuwe [AB] normaal". Samengesteld door leden van Kunstkring Woerden.

Twaalf kunstenaar van Kunstkring Woerden hebben zich helemaal uitgeleefd op het thema van het nieuwe (ab)normaal. In een variƫteit aan kunstwerken hebben twaalf leden van de kunstkring zich helemaal uitgeleefd. Van bijzonder en extreem naar met recht (ab)normaal. Er zijn in totaal 36 werken te zien. De moeite van het bekijken waard.

Deelnemende kunstenaars: Helga van Kleef, Jannie Maakenschijn, Lottie de Bruijn, Theo Aarsen, Nisett de Wit, Cees Hoogeveen, Tineke Hoepman, Diny van der Aalsvoort, Marlouke San Giorgi, Bianca Arendse, Vera Pieterse en Dorette Ghajar.