Popronde in Bibliotheek Woerden: ParHasard

26 september 2021, van 16:15 tot 16:30 | Bibliotheek Woerden

Kosten: 5 euro voor Passe-Partout, vooraf bestellen

ParHasard deelt graag hun liefde voor funky, soulful verhalen met je! Er is niks dat zij leuker vinden dan hun liedjes ruilen voor jouw energie, danspasjes, gelach of tranen.

ParHasard speelt in Bibliotheek Woerden, 26 september, 16:15 - 16:30. Koop vooraf een passe-partout voor 5 euro waarmee je zoveel artiesten kunt zien als je wilt.

Popronde in Bibliotheek Woerden

Tijdens de Popronde op 26 september komen er 3 verschillende acts in Bibliotheek Woerden.

Toegang tot de Popronde

Je kunt vooraf voor 5 euro een passe-artout kopen. Daarmee kan je zoveel optredens zien als je wilt. Bij het eerste optreden waar je komt wordt je gevraagd om je coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs te laten zien. Met het polsbandje dat je dan krijgt kan je naar alle andere optredens. Reserveren voor aparte optredens is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.