Popronde in Bibliotheek Woerden: Alison Jutta

26 september 2021, van 13:45 tot 14:00 | Bibliotheek Woerden

Kosten: 5 euro voor Passe-Partout, vooraf bestellen

Alison Jutta laat je voet meetikken op de poppy synths en beats, maar tegelijkertijd wikkelt ze je voorzichtig in een dekentje van elegante en dromerige melodieën. Met haar heldere, warme stem trekt ze je zachtjes dichterbij zodat de oprechte lyrics zich langzaam maar zeker een weg naar je hart banen.

Alison Jutta speelt in Bibliotheek Woerden, 26 september, 13:45 - 14:00. Koop vooraf een passe-partout voor 5 euro waarmee je zoveel artiesten kunt zien als je wilt.

Popronde in Bibliotheek Woerden

Tijdens de Popronde op 26 september komen er 3 verschillende acts in Bibliotheek Woerden.

Toegang tot de Popronde

Je kunt vooraf voor 5 euro een passe-partout kopen. Daarmee kan je zoveel optredens zien als je wilt. Bij het eerste optreden waar je komt wordt je gevraagd om je coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs te laten zien. Met het polsbandje dat je dan krijgt kan je naar alle andere optredens. Reserveren voor aparte optredens is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.