Popronde in Bibliotheek Woerden: Max Poolman

26 september 2021, van 15:00 tot 15:15 | Bibliotheek Woerden

Kosten: 5 euro voor Passe-Partout, vooraf bestellen

Max Poolman is een Amsterdamse singer-songwriter die Americana maakt met Folk, Country en Southern Rock invloeden. Geïnspireerd door artiesten zoals Bruce Springsteen, Ryan Bingham en Ryan Adams sleept Max Poolman je tijdens zijn optredens mee met zijn rauwe stem en intieme, persoonlijke liedjes vol folklore.

Max Poolman speelt in Bibliotheek Woerden, 26 september, 15:00 - 15:15. Koop vooraf een passe-partout voor 5 euro waarmee je zoveel artiesten kunt zien als je wilt.

Popronde in Bibliotheek Woerden

Tijdens de Popronde op 26 september komen er 3 verschillende acts in Bibliotheek Woerden.

Toegang tot de Popronde

Je kunt vooraf voor 5 euro een passe-partout kopen. Daarmee kan je zoveel optredens zien als je wilt. Bij het eerste optreden waar je komt wordt je gevraagd om je coronatoegangsbewijs en legitimatiebewijs te laten zien. Met het polsbandje dat je dan krijgt kan je naar alle andere optredens. Reserveren voor aparte optredens is niet nodig, je kunt gewoon binnenlopen.