Vogelfotografie in Oudewater

19 februari 2020 t/m 22 mei 2020 | Bibliotheek Oudewater

Update: Bibliotheek Oudewater is momenteel gesloten wegens de Corona maatregelen. In die tijd is de expositie helaas niet te bekijken.

Anne-Marie gaat regelmatig op pad met haar fotocamera. Haar hart ligt bij natuurfotografie. Ze vindt het leuk om artistieke foto's te maken.

De foto's in deze expositie vallen allen onder het thema: Vogelfotografie. Er worden twee series tentoongesteld. Een serie met foto's van flamingo's die gemaakt zijn in Frankrijk. Deze serie kenmerkt zich door de creatieve invalshoek die gebruikt is bij het maken van de foto's.

De tweede serie foto's van vogels zijn in de buurt van Oudewater gemaakt. De foto's laten vliegende vogels zien die het gevoel van vrijheid weergeven.

Anne-Marie heeft daarbij een gedicht gemaakt. Hieronder de eerste regels. Het gehele gedicht is te zien op de expositie:

Elk individu heeft zijn eigen doel
Met onbegrensde kracht door de overtuiging van het doel