Aanbod basisonderwijs

Ons aanbod

Hier vind je ons jaaraanbod voor het schooljaar 2022/2023.
Onze vakdocenten bieden verschillende lessen aan om het lezen en het leesplezier te bevorderen én om digitale vaardigheden te vergroten.

Lezen, taal en media

Laat jezelf en jouw leerlingen inspireren door onze vakdocenten. Zij geven leuke en creatieve gastlessen waardoor lezen weer leuk wordt en makkelijker gaat. 
 

Inspirerende collecties

Breng de leerstof tot leven met een collectie boeken in de klas. Wij stellen een collectie boeken samen die aansluit op actuele thema's of thema's die jij hebt gekozen.

Folder met aanbod

Bekijk ons gehele aanbod in één oogopslag. Download hier de folder.


 

NIEUW: Gratis Lees Challenge

Hoeveel vaders krijgen jullie zover om samen een Boekvlog of Boektok op te nemen? En hoeveel leeskilometers kunnen jullie maken? Doe mee met de Gratis Lees Challenge en maak kans op een leuke prijs voor de klas. Let op! Er is beperkte beschikbaarheid. Dus meld jouw klas snel aan.

Meld jouw klas direct aan in de webshop

Bezoek de Bieb

Kom naar de Bieb en laat jouw leerlingen kennismaken met de Bibliotheek. Laat jouw kleuters struin tussen de prentenboeken, doe zoekopdrachten met jouw leerlingen uit groep 3 en 4. Of kom op Biebexpeditie met leerlingen uit de bovenbouw. 

Landelijke campagnes

Ook dit jaar hebben wij weer een programma ontwikkeld rond bekende landelijke campagnes zoals de Kinderboekenweek, de Debatwedstrijd, de Nationale Voorleesdagen en de Nationale Voorleeswedstrijd. 
 

Bibliotheek op School

Met de Bibliotheek op school komt er dagelijks aandacht voor leesplezier en mediawijsheid. Dat stimuleert het leesplezier. Onze professionals helpen je graag om jouw schoolbibliotheek op orde te houden/te krijgen.