Makkelijk boeken verlengen, reserveren en meer

Met de Bibliotheek Wise app (beschikbaar voor Android en Apple) kunt u via uw smartphone of tablet de catalogus raadplegen en reserveren. U ziet gemakkelijk welke materialen u in huis heeft en wanneer u deze terug moet brengen. Daarnaast kunt u de materialen op ieder moment via uw smartphone of tablet verlengen.

E-books van de Online Bibliotheek lezen op tablet of smartphone

Om de e-books van de Online Bibliotheek te kunnen lezen op tablet of smartphone installeert u de app van de Online Bibliotheek  Deze is beschikbaar voor zowel Android als Apple. 

Luisteren naar boeken, colleges en meer

Met de app van de Online Bibliotheek kunt u altijd en overal genieten van luisterboeken. Er is voor ieder wat wils: of u nu wilt wegdromen bij een goed boek of uw kennis wil bijschaven met een luistercollege op universitair niveau.

Ook voor jongeren (o.a. voor lezen voor de lijst) en kinderen zijn er veel titels te beluisteren. 

Speciale zomercollectie te lezen t/m 31 augustus

De VakantieBieb app is hèt zomercadeautje van de Bibliotheek, voor leden en niet-leden. Van de beschikbare titels kunt u zoveel downloaden als u wilt. Deze blijven t/m 31 augustus beschikbaar.

Elk jaar duurt de VakantieBieb van 1 juli t/m 31 augustus. 

Voor leden en (beperkt) voor niet-leden

De apps Bibliotheek Wise en Bibliotheek e-books zijn alleen te gebruiken met een geldig lidmaatschap van de Bibliotheek. 

De VakantieBieb app is als zomercadeautje ook beschikbaar voor niet-leden.