LuisterBieb app

Met de LuisterBieb-app kan je altijd en overal genieten van luisterboeken. Er is voor ieder wat wils: of je nu wilt wegdromen bij een goed boek of je kennis wilt bijschaven met een luistercollege op universitair niveau. Bekijk voor meer informatie de video of download de gratis app.

LuisterBieb app

Meer over de LuisterBieb app

Het voordeel van de LuisterBieb-app
Het grote voordeel van de LuisterBieb-app is dat je voor het beluisteren geen internetverbinding nodig hebt. Je downloadt eenmalig je luisterboek, waarna je het altijd en overal kunt beluisteren. De luisterboeken worden opgeslagen in de app op je smartphone of tablet.

Gratis te downloaden
De LuisterBieb-app is gratis te downloaden op je iPhone en iPad via de App Store en voor Android via Google Play.

Voor leden en niet-leden
Alle luisterboeken in de LuisterBieb-app zijn gratis te beluisteren. Voor zowel leden als – in beperktere mate - niet-leden van de Bibliotheek.  

Aanbod van de LuisterBieb-app
De LuisterBieb-app bevat boeken in allerlei genres. Niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen. Bovendien kun je een groot aantal hoorcolleges van diverse Nederlandse universiteiten beluisteren, evenals interviews en lezingen. Het aanbod van de LuisterBieb-app zal zich meer en meer uitbreiden met mooie luisterboeken, interessante hoorcolleges, lezingen en interviews. Download de app nu en blijf volledig op de hoogte van het nieuwe aanbod! Mochten er nog onduidelijkheden zijn over de mogelijkheden van de app, dan hebben we een handleiding beschikbaar.

Ook veel kinderboeken!

Er zitten volop kinderboeken in de LuisterBieb. Ideaal voor de lange reizen op de achterbank of nog een half uurtje luisteren voor het slapen gaan. 

Storingen en onderhoud

Download hier de LuisterBieb app

De app is verkrijgbaar voor smartphone en tablet.

 

Luisteren voor je Lijst

Via de gratis LuisterBiep app van de Bibliotheek kan je gratis luisteren naar boeken die je kunt gebruiken voor je lijst op vmbo/havo/vwo. Het enige dat je nodig hebt om te kunnen luisteren is de gratis app en je daarin aanmelden met je geldige Bibliotheekpas. Heb je geen pas? Je kunt tot je 18e gratis een Bibliotheekpas halen bij je Bibliotheek.