Resultaat 11 - 20 (van 149)

• Oudewater ruimer open

21 augustus 2020

Dankzij verschillende reacties op onze oproep voor meer vrijwillige medewerkers kunnen we in Oudewater vanaf 31 augustus op maandag en woensdag al in de ochtenduren open.

Bekijk details van Oudewater ruimer open

• Openingstijden vanaf 31 augustus

17 augustus 2020

Na de zomervakantie gaan we weer zoveel mogelijk terug naar onze oorspronkelijke openingstijden. In Oudewater moeten we nog even afwachten of we de bemensing rond krijgen om ruimer open te kunnen gaan dan hieronder vermeld.

Bekijk details van Openingstijden vanaf 31 augustus

• Vakantielezen - versla de vakantiedip

24 juli 2020

In groep 3 en 4 wordt de basis gelegd voor leesvaardigheid. Om te voorkomen dat kinderen in de schoolvakantie terugvallen in leesniveau bieden we het online programma Vakantielezen. Vol met opdrachten en leestips en prijsjes die aan het eind van de zomer op te halen zijn. Speciaal gericht op de beginnende lezer (maar ook leuk voor de wat oudere broer of zus).

Bekijk details van Vakantielezen - versla de vakantiedip

• Vrijwilliger gezocht voor gastheer/ gastvrouw in Zegveld

23 juli 2020

Kom jij ons helpen als gastheer/gastvrouw in Zegveld? Met genoeg medewerkers kunnen we in september dan ook op donderdagmiddag open. Wil je graag je steentje bijdragen aan de maatschappij door mensen te helpen in de Bibliotheek? Lees hieronder alles over het gastheer/gastvrouwschap.

Bekijk details van Vrijwilliger gezocht voor gastheer/ gastvrouw in Zegveld

• Ruimere openingstijden en gebruik leestafels

10 juli 2020

Goed nieuws; kom weer lenen, lezen en werken in de Bibliotheek.

Bekijk details van Ruimere openingstijden en gebruik leestafels

• VakantieBieb beschikbaar voor iedereen

10 juli 2020

De VakantieBieb is nu ├Ęcht open voor iedereen. Ook beschikbaar voor Android (Google Play).

Bekijk details van VakantieBieb beschikbaar voor iedereen

• Zomerlezen

2 juli 2020

Ga je op reis of blijf je thuis? Met een leesboek in de hand reis je vanuit je luie stoel de wereld rond, waar die luie stoel ook staat. Ook dit jaar krijg je van ons weer dat speciale cadeau, de VakantieBieb. Voor iedereen, leden en niet-leden. Nu ook met luisterboeken! Kinderen kunnen rondreizen in hun eigen boekenwereld, met landen als Lachland en Dierenrijk.

Bekijk details van Zomerlezen

• Computers weer beschikbaar

30 juni 2020

De deur van de Bibliotheek gaat steeds wijder open: het is weer mogelijk om de computers in de Bibliotheek te gebruiken! Iedereen is welkom om te werken, studeren, Googlen, surfen en nog veel meer. We beginnen klein en breiden geleidelijk uit (wanneer mogelijk). Op de hoogte blijven van de uitbreidingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Bekijk details van Computers weer beschikbaar

• Kom je weer langs tijdens ons spreekuur voor digitale vragen?

29 juni 2020

Stap voor stap komen we dichterbij een volledige dienstverlening. De stap die we deze week zetten? Weer een fysiek digitaal spreekuur in de Bibliotheek Woerden!

Bekijk details van Kom je weer langs tijdens ons spreekuur voor digitale vragen?

• De Bibliotheek gaat de markt op

16 juni 2020

Om jullie letterlijk tegemoet te komen gaan wij de markt op! We verwelkomen vanaf woensdag 17 juni iedereen uit de gemeenten Woerden, Oudewater en Montfoort bij onze BiebKraam.

Bekijk details van De Bibliotheek gaat de markt op