Resultaat 21 - 30 (van 149)

• Uitbreiding beschikbare digitale bronnen

14 juni 2020

Onze collectie digitale bronnen is voor het komende half jaar uitgebreid met extra databanken: een databank met digitale tijdschriften; krantenarchieven van o.a. de Financial Times; Nederlandstalige medische vakbladen; Engelstalige databanken met periodieken en kranten, poëzie en literatuur (klassiekers als Yeats en Goethe).

Bekijk details van Uitbreiding beschikbare digitale bronnen

• Je reserveringen ontvangen?

11 juni 2020

Nu er meer met boekentransport wordt gereden zijn we weer aan de slag met reserveringen die je voor de sluiting hebt gemaakt, binnenkort ook de landelijke en provinciale reserveringen.

Bekijk details van Je reserveringen ontvangen?

• Walk&Talk online: je profiel op LinkedIn

11 juni 2020

Op 2 juli is onze volgende Walk&Talk Online. Met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids ga je het hebben over het belang van een goed profiel op LinkedIn.

Bekijk details van Walk&Talk online: je profiel op LinkedIn

• Hoera! Bibliotheek van start in gemeente Montfoort met afhaal- en bezorgbieb

2 juni 2020

Wethouder Yolan Koster gaf afgelopen vrijdag 29 mei het feestelijke startsein voor de AfhaalBieb en BezorgBieb in gemeente Montfoort. Daarmee werd de eerste stap gezet van het Huis van Ervaring. Het startsein vond plaats in het DoeMeeHuis Montfoort, in het bijzijn van de directeur van Bibliotheek Het Groene Hart, Mirjam van den Bremen en enkele genodigden.

Bekijk details van Hoera! Bibliotheek  van start in gemeente Montfoort met afhaal- en bezorgbieb

• De ThuisBieb stopt na 1 juni

29 mei 2020

Onze tijdelijke service aan leden en niet-leden, de ThuisBieb, stopt na 1 juni. T/m het pinksterweekend kan je nog je boek uitlezen. Ook de tijdelijk toegevoegde titels in de LuisterBieb app worden na 1 juni verwijderd.

Bekijk details van De ThuisBieb stopt na 1 juni

• Alle vestigingen weer open! (met aangepaste openingstijden)

28 mei 2020

Groot feest! Onze vestigingen in Woerden en Oudewater zijn al open. We kunnen het nu nog groter vieren want vanaf volgende week zijn al onze vestigingen weer open. Ja, je leest het goed: de Bibliotheken in Harmelen, Kamerik én Zegveld gaan weer open.

Bekijk details van Alle vestigingen weer open! (met aangepaste openingstijden)

• Walk&Talk online

27 mei 2020

Vanwege de coronamaatregelen is het voorlopig nog onzeker wanneer Walk&Talk bijeenkomsten in Bibliotheek Woerden weer door kunnen gaan. Daarom organiseren we op donderdag 4 juni, samen met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids de eerste van een volgende reeks in de vorm van een Walk&Talk Online.

Bekijk details van Walk&Talk online

• Het Huis van Ervaring gaat van start

26 mei 2020

Op vrijdag 5 juni geven we het startsein voor het Huis van Ervaring. Dit is het begin van een laagdrempelige en vrij toegankelijke plek voor alle inwoners van de gemeente Montfoort om zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het Huis van Ervaring start met de AfhaalBieb, BezorgBieb, digitaal aanbod en telefonische vraagbaak. Boeken bestellen vanaf vandaag, afhalen vanaf juni. Om ieders gezondheid te waarborgen worden alle diensten de komende periode uitgevoerd volgens de richtlijnen...

Bekijk details van Het Huis van Ervaring gaat van start

• Corona versoepeling

7 mei 2020

Minister president Rutte heeft woensdagavond 6 mei versoepelingen aangekondigd. Wij vragen nog even geduld omdat we tijd nodig hebben om alles op orde te brengen voordat we weer open kunnen.

Bekijk details van Corona versoepeling

• Jaarverslag 2019: de Bibliotheek: samen sterker

7 mei 2020

Wil jij weten hoe ver je kan wandelen als je alle boeken, die we in Oudewater hebben uitgeleend, in een slinger legt? Je ontdekt het in ons nieuw verschenen jaarverslag over 2019.

Bekijk details van Jaarverslag 2019: de Bibliotheek: samen sterker