Resultaat 31 - 40 (van 149)

• Bezorgservice en AfhaalBieb

30 april 2020

We zijn gestart met twee nieuwe vormen van dienstverlening zodat mensen toch weer aan boeken kunnen komen.

Bekijk details van Bezorgservice en AfhaalBieb

• Via ThuisBieb 100 e-books te lezen voor iedereen

6 april 2020

Onze gebouwen zijn gesloten, maar via de Online Bibliotheek valt er toch nog te lezen. Vanaf vandaag komt daar de ThuisBieb bij. In de ThuisBieb zitten 100 e-books, voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Te lezen via een app op telefoon of tablet.

Bekijk details van Via ThuisBieb 100 e-books te lezen voor iedereen

• Tips en bezigheden voor thuisblijvers

23 maart 2020

Gelukkig kan je weer boeken lenen bij de Bibliotheek en mogen de kinderen weer naar school. Langzamerhand kan je weer meer naar buiten. Toch zijn we meer thuis dan normaal. We geven in dit artikel een aantal tips van zaken die je online kunt vinden om mee aan de slag te gaan.

Bekijk details van Tips en bezigheden voor thuisblijvers

• Neem corona serieus, dat doen wij ook

12 maart 2020

Dit nieuwsartikel wordt niet langer bijgewerkt. Je vindt de actuele openingstijden en toegangsinformatie op de pagina "Aangepaste openingstijden", onder Mijn Bibliotheek.

Bekijk details van Neem corona serieus, dat doen wij ook

• Winnaar voorleeskampioen 2020 van Het Groene Hart bekend!

12 maart 2020

De woensdagavond van 4 maart eindigde met een meeslepende finale. Wie zou de felbegeerde titel van voorleeskampoen van Het Groene Hart winnen en onze regio vertegenwoordigen tijdens de landelijke strijd? En de winnaar is… tromgeroffel… Aron Verweij uit groep 7b van de Margrietschool in Woerden!

Bekijk details van Winnaar voorleeskampioen 2020 van Het Groene Hart bekend!

• Themacafé: Hoe ziet jouw omgevings-visie eruit?

12 maart 2020

Dit themacafé is helaas komen te vervallen wegens sluiten van Bibliotheek Woerden door de Corona maatregelen.

Bekijk details van Themacafé: Hoe ziet jouw omgevings-visie eruit?

• Nieuw maandelijks voorleesmoment in Woerden

12 maart 2020

Update: Wegens sluiting van Bibliotheek Woerden door het Corona virus is het eerste voorleesmoment op woensdag 6 meil. Vanaf 1 april (nee, geen grap!), gaan we van start met een nieuw maandelijks voorleesmoment in Bibliotheek Woerden. Speciaal voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 4 tot 8 jaar oud.

Bekijk details van Nieuw maandelijks voorleesmoment in Woerden

• Woerdense scholieren tekenen voor vrede

24 februari 2020

Al meerdere jaren organiseert Lions International wereldwijd tekenwedstrijden voor leerlingen van groep 8 van de basisscholen en brugklassen van het middelbaar onderwijs op het thema VREDE.

Bekijk details van Woerdense scholieren tekenen voor vrede

• Volgende stap bibliotheekvoorziening in gemeente Montfoort

20 februari 2020

De volgende stap op weg naar een volwaardige bibliotheekvoorziening als onderdeel van Het Huis van Ervaring in gemeente Montfoort is gezet. In de forum vergadering van 18 februari is gesproken over de inzichten die hebben geleid hebben tot vertraging, waaronder de inschatting van de financiële situatie.

Bekijk details van Volgende stap bibliotheekvoorziening in gemeente Montfoort

• Vogelexpositie in Oudewater

18 februari 2020

In Oudewater is deze week een fraaie expositie ingericht met vogelfoto's van Anne-Marie Boere.

Bekijk details van Vogelexpositie in Oudewater