Resultaat 41 - 50 (van 149)

• Camouflage in de Bibliotheek Woerden

17 februari 2020

Ook dit jaar kunnen bezoekers aan de Bibliotheek Woerden hun stem uitbrengen op één van de inzendingen voor de RijnKUNSTprijs en bepalen wie de publieksprijs gaat winnen.

Bekijk details van Camouflage in de Bibliotheek Woerden

• Ook leren jezelf serieus te nemen?

13 februari 2020

De veranderende arbeidsmarkt vraagt, dat je jezelf beter leert kennen, beter waardeert en serieus neemt. Het gaat om jou: jij, met al je talent, kwaliteiten, kennis en ervaring, jouw motieven en drijfveren. Maar hoe kom je zelf het beste tot je recht? Het antwoord van onze spreekster, Reina Janssen is: door te kantelen in werk.

Bekijk details van Ook leren jezelf serieus te nemen?

• Write Now! Schrijfwedstrijd voor jongeren.

13 februari 2020

Dit jaar viert Write Now! haar twintigste verjaardag! Al twintig edities lang zoekt Write Now! jaarlijks naar nieuw Nederlandstalig talent tussen de 15-24 jaar en helpt hen bij de start bij de start van hun schrijfcarrière.

Bekijk details van Write Now! Schrijfwedstrijd voor jongeren.

• Nieuw: collectie dementie in Woerden

5 februari 2020

In Bibliotheek Woerden kan je tegenwoordig alle boeken omtrent dementie terugvinden op één plek.

Bekijk details van Nieuw: collectie dementie in Woerden

• Cursus Digisterker in Oudewater: leer werken met DigiD en e-overheid

17 januari 2020

In februari start een cursus Digisterker in Bibliotheek Oudewater en er is nog plek.

Bekijk details van Cursus Digisterker in Oudewater: leer werken met DigiD en e-overheid

• Meezingen met Opa & Opa, in Oudewater

16 januari 2020

Op 6 maart komen Opa & Opa in Cultuurhuis Oudewater om liedjes te zingen van Annie M.G. Schmidt.

Bekijk details van Meezingen met Opa & Opa, in Oudewater

• Wil je een nieuwe baan of een carrièreswitch: probeer te denken ‘outside the box’

16 januari 2020

Een nieuwe baan vinden of een carrièreswitch vraagt soms om loslaten van oude patronen. Maar hoe doe je dat, hoe denk je ‘outside the box’? Donderdag 6 februari is coach Linda de Jager gastspreker tijdens Walk&Talk in Bibliotheek Woerden.

Bekijk details van Wil je een nieuwe baan of een carrièreswitch: probeer te denken ‘outside the box’

• Kom je naar De Nationale Voorleesdagen in de Bibliotheek?

7 januari 2020

Een mopperboek om vrolijk van te worden! Eend is mopperig. Ze wil niet gaten graven met Hond. Niet met Varken in de modderpoel. Niet kraaien met Haan. Niet soezen met Schildpad. En dan wordt ze ook nog achtervolgd door een grijs wolkje dat boven haar hoofd steeds donkerder en groter wordt. En wat krijg je dan? De boel barst los: regen, dansende dieren in de plassen en een regenboog. Dans je mee?

Bekijk details van Kom je naar De Nationale Voorleesdagen  in de Bibliotheek?

• Lezing en boek ‘We gaan het zien’

5 januari 2020

Na een onderzoek krijgt Linda Seij de verpletterende mededeling dat er in haar endeldarm een kwaadaardige tumor is gevonden. Ze start een dagboek om zich af te reageren, haar hoofd leeg te maken en anderen niet teveel te belasten met wat haar overkomt. Eind 2019 is haar persoonlijk verhaal als boek verschenen.

Bekijk details van Lezing en boek ‘We gaan het zien’

• Workshop voor leerkrachten: digitale geletterdheid in de klas

20 december 2019

Wat kun je met mediawijsheid in de klas? En wat is computational thinking eigenlijk? Wil je leren over digitale geletterdheid – én hoe je dit verwerkt in je lessen, kom dan naar de workshop van Stichting FutureNL, in samenwerking met Bibliotheek Het Groene Hart.

Bekijk details van Workshop voor leerkrachten: digitale geletterdheid in de klas