Resultaat 1 - 10 (van 66)

• Woerden maakt schuldhulp begrijpelijk Bekijk details

21 oktober 2021

Eén op de zes mensen in Nederland heeft moeite met lezen, schrijven of rekenen. Bibliotheek Het Groene Hart en het team Schuldhulpverlening van de gemeente Woerden werken samen om laaggeletterden en laaggecijferden beter van dienst te zijn.

Bekijk details van Woerden maakt schuldhulp begrijpelijk

• VACATURE: Programmacoördinator basisvaardigheden Bekijk details

19 oktober 2021

Bibliotheek Het Groene Hart is er voor alle inwoners van de gemeenten Oudewater, Montfoort en Woerden die moeite hebben met lezen en schrijven, met rekenen of met digitale vaardigheden. En voor mensen die dreigen te verdwalen op websites van de overheid. We ondersteunen organisaties en helpen in de Bibliotheek ook zelf mensen op weg. Onze consulenten taal en digitaal koppelen vraag aan kwalitatief aanbod, dat kan een vrijwilliger in de Bibliotheek of een andere organisatie in de regio zijn.

Bekijk details van VACATURE: Programmacoördinator basisvaardigheden

• Biebverkoop in Oudewater en Zegveld Bekijk details

14 oktober 2021

In oktober is er herfstverkoop van tijdschriften, boeken en dvd's in de Bibliotheken Oudewater en Zegveld.

Bekijk details van Biebverkoop in Oudewater en Zegveld

• Vacature: Lees- en mediaconsulent Bekijk details

7 oktober 2021

Leren en de Bibliotheek gaan hand in hand. Dit betekent dat veel scholen in de omgeving en de Bibliotheek ook hand in hand gaan. Een samenwerking waar scholieren de rijpe en smakelijke vruchten van plukken. Een onderdeel van deze samenwerking zijn lessen, workshops, collectie leskisten etc.

Bekijk details van Vacature: Lees- en mediaconsulent

• Vrijwilligers gezocht voor gastvrouw / gastheer in Oudewater en Kamerik Bekijk details

3 oktober 2021

Vind je het leuk om ervaring op te doen in een afwisselende en uitdagende werkomgeving? Wil je graag je steentje bijdragen aan de maatschappij door mensen te helpen in de Bibliotheek? Laat het ons weten.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht voor gastvrouw / gastheer in Oudewater en Kamerik

• Oefen gratis je theorie voor auto, scooter of motor Bekijk details

1 oktober 2021

Een rijbewijs halen kost flink wat geld. Het liefste haal je alles in een keer met zo weinig mogelijk kosten. Zodat je snel de weg op kan met de auto, scooter of motor.

Bekijk details van Oefen gratis je theorie voor auto, scooter of motor

• Computercursus Digisterker Bekijk details

30 september 2021

Wilt u graag beter de weg vinden op de websites van de overheid? Weten wat u allemaal kunt regelen met uw DigiD? Kom dan naar de cursus Digisterker in Bibliotheek Woerden.

Bekijk details van Computercursus Digisterker

• Vrijwilligersvacature: help jij kinderen met taal? Bekijk details

29 september 2021

Dit is een extra vacature omdat we de huidige kwetsbare en oudere taalkanjers graag willen ontzien. Daarom zijn we op zoek naar jonge (taal)toppers. We zoeken mensen in Woerden, Kamerik, Zegveld, Harmelen, Montfoort en Linschoten. Als Taalvisitevrijwilliger help je kinderen met taal ÉN help jij onze huidige Taalvisitevrijwilligers door hen te ontzien. Maar wat is jong? Zo jong als jij je voelt, leeftijd is maar een getal.

Bekijk details van Vrijwilligersvacature: help jij kinderen met taal?

• KINDERBOEKENWEEK: LEGO workshop Bekijk details

27 september 2021

Van 6 t/m 17 oktober is het Kinderboekenweek 2021 met als thema: "Worden wat je wil”. Voor deze gelegenheid heeft de Bibliotheek Het Groene Hart in samenwerking met de stichting De Steenfabriek Montfoort een speciale workshop ontwikkeld waarbij je met LEGO een beroep gaat uitbeelden.

Bekijk details van KINDERBOEKENWEEK: LEGO workshop

• Popronde 2021 gaat door! Bekijk details

23 september 2021

Zondag 26 september is de Bibliotheek in Woerden de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten. Popronde is een landelijk reizend festival met opkomende Nederlandse bands en artiesten.

Bekijk details van Popronde 2021 gaat door!