Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 153)

 • Nieuwe maatregelen - 29 september

  29 september 2020

  Maandag 28 september heeft minister-president Rutte aangekondigd dat er weer strengere maatregelen komen in onze strijd tegen Corona. Wat betekent dit voor de Bibliotheek en jou als bezoeker?

  Bekijk details van Nieuwe maatregelen - 29 september

 • Vrijwilligersvacature: help jij kinderen met taal?

  29 september 2020

  Dit is een extra vacature omdat we de huidige kwetsbare en oudere taalkanjers graag willen ontzien. Daarom zijn we op zoek naar jonge (taal)toppers. We zoeken mensen in Woerden, Kamerik, Zegveld, Harmelen, Montfoort en Linschoten. Als Taalvisitevrijwilliger help je kinderen met taal ÉN help jij onze huidige Taalvisitevrijwilligers door hen te ontzien. Maar wat is jong? Zo jong als jij je voelt, leeftijd is maar een getal.

  Bekijk details van Vrijwilligersvacature: help jij kinderen met taal?

 • Walk&Talk online: zoek de samenwerking

  28 september 2020

  Op 1 oktober is onze volgende Walk&Talk Online. Met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids ga je het hebben over het belang van samenwerking met mensen uit je netwerk.

  Bekijk details van Walk&Talk online: zoek de samenwerking

 • Kinderboekenweek: Verzamel jij alle stempels?!

  24 september 2020

  De Kinderboekenweek staat dit jaar in het teken van “En toen?” en daarom gaan we terug in de tijd. Gaan jullie mee op een ontdekkingsreis door de tijd? Woensdag 7 oktober kun je namelijk een magische tocht volgen langs een aantal prachtige historische plekken in Oudewater

  Bekijk details van Kinderboekenweek: Verzamel jij alle stempels?!

 • Vrijwilligersvacature: help jij mensen met computers en internet?

  24 september 2020

  E-mailen, videobellen, zoeken op internet, WhatsApp-en en DigiD; internet wordt steeds belangrijker. Meer dan 90% van de Nederlanders heeft toegang tot internet. Maar dat betekent niet automatisch dat iedereen ook zonder problemen zijn/haar weg vindt op het internet.

  Bekijk details van Vrijwilligersvacature: help jij mensen met computers en internet?

 • Workshop videobellen in Bibliotheek Woerden

  21 september 2020

  Tijdens de Week tegen Eenzaamheid besteden we extra aandacht aan ontmoeten en verbinden. Dit jaar kun je meedoen met onze van onze workshops Videobellen, 7 oktober in Woerden.

  Bekijk details van Workshop videobellen in Bibliotheek Woerden

 • De Bibliotheek tegen eenzaamheid

  21 september 2020

  Eenzaamheid. Een woord dat we de laatste maanden vaker dan voorheen horen. Maar ook voor corona was het zeker aanwezig. Er wordt meer gesproken over de invloed die eenzaamheid heeft op mentale en fysieke gezondheid. Daarom is dit jaar de Week tegen Eenzaamheid buitengewoon belangrijk.

  Bekijk details van De Bibliotheek tegen eenzaamheid

 • Vrijwilliger gezocht voor gastvrouw/gastheer in Harmelen

  20 september 2020

  Vind je het leuk om ervaring op te doen in een afwisselende en uitdagende werkomgeving? Wil je graag je steentje bijdragen aan de maatschappij door mensen te helpen in de Bibliotheek? Laat het ons weten. Wij zijn namelijk op zoek naar vrijwilligers voor in de Bibliotheek. Je werkt in een team met andere vrijwilligers en vaste medewerkers. Hieronder lees je de algemene functie-omschrijving.

  Bekijk details van Vrijwilliger gezocht voor gastvrouw/gastheer in Harmelen

 • In een boek kan het wel

  19 september 2020

  "In een boek kan het wel" is het thema van de Boekenweek voor Jongeren, die op 18 september van start is gegaan en duurt t/m 27 september. In deze week is er extra aandacht voor boeken voor jongeren. Ook bij ons vind je een selectie van de leukste leesboeken bij elkaar op een speciale tafel.

  Bekijk details van In een boek kan het wel

 • Fundament voor het Huis van Ervaring versterkt

  10 september 2020

  We zijn verheugd dat vandaag de samenwerkingsovereenkomst voor het Huis van Ervaring is ondertekend!

  Bekijk details van Fundament voor het Huis van Ervaring versterkt