Resultaat 1 - 10 (van 210)

• Hoera! Bibliotheek van start in gemeente Montfoort met afhaal- en bezorgbieb

2 juni 2020

Wethouder Yolan Koster gaf afgelopen vrijdag 29 mei het feestelijke startsein voor de AfhaalBieb en BezorgBieb van Bibliotheek Het Groene Hart in Montfoort. Dit gebeurde in het DoeMeeHuis Montfoort, in het bijzijn van de directeur van Bibliotheek Het Groene Hart, Mirjam van den Bremen en enkele genodigden.

Bekijk details van Hoera! Bibliotheek  van start in gemeente Montfoort met afhaal- en bezorgbieb

• De ThuisBieb stopt na 1 juni

29 mei 2020

Onze tijdelijke service aan leden en niet-leden, de ThuisBieb, stopt na 1 juni. T/m het pinksterweekend kan je nog je boek uitlezen. Ook de tijdelijk toegevoegde titels in de LuisterBieb app worden na 1 juni verwijderd.

Bekijk details van De ThuisBieb stopt na 1 juni

• Alle vestigingen weer open! (met aangepaste openingstijden)

28 mei 2020

Groot feest! Onze vestigingen in Woerden en Oudewater zijn al open. We kunnen het nu nog groter vieren want vanaf volgende week zijn al onze vestigingen weer open. Ja, je leest het goed: de Bibliotheken in Harmelen, Kamerik én Zegveld gaan weer open.

Bekijk details van Alle vestigingen weer open! (met aangepaste openingstijden)

• Walk&Talk online

27 mei 2020

Vanwege de coronamaatregelen is het voorlopig nog onzeker wanneer Walk&Talk bijeenkomsten in Bibliotheek Woerden weer door kunnen gaan. Daarom organiseren we op donderdag 4 juni, samen met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids de eerste van een volgende reeks in de vorm van een Walk&Talk Online.

Bekijk details van Walk&Talk online

• Het Huis van Ervaring gaat van start

26 mei 2020

Op vrijdag 5 juni geven we het startsein voor het Huis van Ervaring. Dit is het begin van een laagdrempelige en vrij toegankelijke plek voor alle inwoners van de gemeente Montfoort om zich te ontwikkelen, elkaar te ontmoeten en kennis te delen. Het Huis van Ervaring start met de AfhaalBieb, BezorgBieb, digitaal aanbod en telefonische vraagbaak. Boeken bestellen vanaf vandaag, afhalen vanaf juni. Om ieders gezondheid te waarborgen worden alle diensten de komende periode uitgevoerd volgens de richtlijnen...

Bekijk details van Het Huis van Ervaring gaat van start

• Corona versoepeling

7 mei 2020

Minister president Rutte heeft woensdagavond 6 mei versoepelingen aangekondigd. Wij vragen nog even geduld omdat we tijd nodig hebben om alles op orde te brengen voordat we weer open kunnen.

Bekijk details van Corona versoepeling

• Jaarverslag 2019: de Bibliotheek: samen sterker

7 mei 2020

Wil jij weten hoe ver je kan wandelen als je alle boeken, die we in Oudewater hebben uitgeleend, in een slinger legt? Je ontdekt het in ons nieuw verschenen jaarverslag over 2019.

Bekijk details van Jaarverslag 2019: de Bibliotheek: samen sterker

• Bezorgservice en AfhaalBieb

30 april 2020

We zijn gestart met twee nieuwe vormen van dienstverlening zodat mensen toch weer aan boeken kunnen komen.

Bekijk details van Bezorgservice en AfhaalBieb

• Via ThuisBieb 100 e-books te lezen voor iedereen

6 april 2020

Onze gebouwen zijn gesloten, maar via de Online Bibliotheek valt er toch nog te lezen. Vanaf vandaag komt daar de ThuisBieb bij. In de ThuisBieb zitten 100 e-books, voor zowel leden als niet-leden van de Bibliotheek. Te lezen via een app op telefoon of tablet.

Bekijk details van Via ThuisBieb 100 e-books te lezen voor iedereen

• Tips en bezigheden voor thuisblijvers

23 maart 2020

Gelukkig kan je weer boeken lenen bij de Bibliotheek en mogen de kinderen weer naar school. Langzamerhand kan je weer meer naar buiten. Toch zijn we meer thuis dan normaal. We geven in dit artikel een aantal tips van zaken die je online kunt vinden om mee aan de slag te gaan.

Bekijk details van Tips en bezigheden voor thuisblijvers