Alle vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart zijn gesloten voor bibliotheekbezoek tot 20 mei. Je kunt tijdens speciale openingsuren terecht om gereserveerde materialen op te halen. In Oudewater en Woerden kan je 24 uur per dag terecht om je boeken in te leveren, via de inleverbrievenbussen.

Boeken met een inleverdatum van 4 mei kunnen t/m 31 mei ingeleverd worden zonder telaatgeld te betalen.

Nu doen! in Bibliotheek Woerden

Nu doen! biedt zinvol werk en begeleiding, aan mensen die ondersteuning vragen, met als doel persoonlijke ontwikkeling en participatie in de maatschappij.

Service-uren

De vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart kennen openingstijden met:

  • service-uren
  • en zelfservice uren

Voor inschrijven en informatie kunt u terecht tijdens de service-uren.

Tijdens de zelfservice uren kunt u zelfstandig gebruik maken van alle faciliteiten van de Bibliotheek, zoals lenen en inleveren van materialen, tijdschriften en krant lezen, gebruik maken van internet. Verder bieden wij u de mogelijkheid om 24 uur per dag, 7 dagen per week via de website van de Bibliotheek uw materialen te verlengen, te reserveren en te betalen via iDeal.

Klik op uw vestiging voor een overzicht van alle openingstijden.  

Vrijwilligerscentrale

De vrijwilligerscentrale heeft een informatiepunt in de Bibliotheek Woerden. De openingstijden zijn op dinsdag- en donderdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur.

Historisch Informatie Punt

In de Bibliotheek Woerden vindt u een Historisch Informatie Punt. Voor informatie hierover of over de geschiedenis van Woerden kunt u via e-mail contact opnemen met: mail@shhv.info.

Prago in Bibliotheek Woerden

Prago (Praktisch Gericht Onderwijs) geeft praktische lessen basiseducatie voor volwassenen die moeite hebben met leren. Zij maken gebruik van de Bibliotheek als leslocatie.