Resultaat 221 - 230 (van 231)

• Cursus van de maand november: digitale veiligheid

6 november 2017

Cybercrime of informatielekken; iedereen die online gaat kan ermee te maken krijgen, of het nu privé of zakelijk is. Hoe zorgt u ervoor dat u zo min mogelijk gevaar loopt? Deze cursus van de maand biedt praktische tips en trucs om uw digitale veiligheid te verbeteren. En om u te wapenen tegen gevaren die online werken met zich meebrengt.

Bekijk details van Cursus van de maand november: digitale veiligheid

• Mensen lenen in Bibliotheek Woerden

31 oktober 2017

Op 25 november kunnen bezoekers aan de Bibliotheek Woerden mensen 'lenen'. Opmerkelijke mensen. Deze 'levende boeken' zijn mensen die u anders misschien niet zo snel persoonlijk zou spreken. Denk aan een transgender, veganist, imam of vluchteling.

Bekijk details van Mensen lenen in Bibliotheek Woerden

• Cursisten geslaagd voor Digisterker!

19 oktober 2017

Begin oktober heeft een groep cursisten in Oudewater met goed gevolg de opleiding Digisterker afgerond. Ze hebben allemaal hun certificaat ontvangen en kunnen nu vol zelfvertrouwen hun weg vinden op de websites van lokale en landelijke overheden.

Bekijk details van Cursisten geslaagd voor Digisterker!

• Vrijwilligers gezocht in Oudewater en Woerden

11 oktober 2017

In Bibliotheek Oudewater zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die aan de slag willen als gastvrouw/gastheer. Daarnaast zijn we zowel in Woerden als Oudewater op zoek naar vrijwilligers voor het digitaal spreekuur.

Bekijk details van Vrijwilligers gezocht in Oudewater en Woerden

• De Mensenbieb: ga in gesprek met levende boeken

19 september 2017

De Mensenbieb is een bibliotheek van mensen. Bij deze bibliotheek ‘leent’ u levende boeken. De boeken zijn mensen die u anders misschien niet zo snel persoonlijk zou spreken. Denk aan een transgender, veganist, imam of vluchteling.

Bekijk details van De Mensenbieb: ga in gesprek met levende boeken

• De Bibliotheek: meer dan boeken alleen

17 augustus 2017

Progressief Woerden heeft deze zomer uit verschillende kanten van de samenleving mensen uitgenodigd een gastblog te schrijven. Deze week verscheen er een zomerblog van de hand van Jantine Jansen, kennismanager van Bibliotheek Het Groene Hart.

Bekijk details van De Bibliotheek: meer dan boeken alleen

• Nieuwe collectie boeken over duurzaamheid

20 juli 2017

Meer weten over klimaatverandering, globalisering, eetbare tuinen, cradle to cradle, kortom over duurzaamheid? In Bibliotheek Woerden beschikken we sinds kort over een nieuwe colectie boeken in dit thema.

Bekijk details van Nieuwe collectie boeken over duurzaamheid

• Digitaal vrijwilligers gezocht

14 juli 2017

De Bibliotheek geeft in de vestigingen Woerden, Oudewater en Harmelen digitale cursussen in groepen van 6-8 personen om de digitale zelfredzaamheid te vergroten.

Bekijk details van Digitaal vrijwilligers gezocht

• Taalhuisvrijwilliger worden?

6 juli 2017

Als taalhuisvrijwilliger ondersteunt u mensen bij het vaardiger worden met de Nederlandse taal. Dit kunnen vluchtelingen zijn, anderstaligen die de Nederlandse taal willen leren of verbeteren of mensen die in Nederland geboren zijn en merken dat ze bepaalde taalvaardigheden onvoldoende beheersen.

Bekijk details van Taalhuisvrijwilliger worden?

• Bibliotheek Het Groene Hart heeft Keurmerk Mediawijsheid

20 juni 2017

Bibliotheek Het Groene Hart is sinds het voorjaar 2017 in het bezit van Het Nationale Keurmerk Mediawijsheid.

Bekijk details van Bibliotheek Het Groene Hart heeft Keurmerk Mediawijsheid