Resultaat 71 - 80 (van 231)

• Kapotte spullen? Kom naar het Repair Café in Bibliotheek Oudewater

7 juni 2019

Geef je kapotte spullen een tweede leven. In Bibliotheek Oudewater / Cultuurhuis Oudewater start een maandelijks Repair Café.

Bekijk details van Kapotte spullen? Kom naar het Repair Café in Bibliotheek Oudewater

• Is vrijwilligerswerk iets voor mij?

6 juni 2019

Ook wanneer je eigenlijk op zoek bent naar een betaalde baan, kan vrijwilligerswerk je veel opleveren. Ellen Vossen van Hart voor Woerden vertelt 4 juli over de mogelijkheden van vrijwilligerswerk.

Bekijk details van Is vrijwilligerswerk iets voor mij?

• Expositie Reinaerde Digiteam

6 juni 2019

Tot 22 juli zijn in Bibliotheek Woerden werken te zien gemaakt door medewerkers van het Reinaerde Digiteam.

Bekijk details van Expositie Reinaerde Digiteam

• Storing in Bibliotheek Kamerik

5 juni 2019

Vanwege een storing kun je vandaag (woensdag 5 juni) in Bibliotheek Kamerik alleen materialen inleveren.

Bekijk details van Storing in Bibliotheek Kamerik

• Zomerlezen met een verrassingstas en de VakantieBieb

2 juni 2019

Lees de hele zomer lang! De VakantieBieb met 50 e-books is weer geopend, gratis voor leden en niet-leden. Moeite met een boek kiezen? Wij doen het graag voor je en hebben vanaf 1 juli verrassingstassen met boeken uit verschillende genres.

Bekijk details van Zomerlezen met een verrassingstas en de VakantieBieb

• Spanning in de Bibliotheek

1 juni 2019

Misdaad, spanning en gevaar; de Spannende Boeken Weken zijn weer begonnen. Van 1 t/m 21 juni is er in de Bibliotheek volop aandacht voor misdaadliteratuur met in alle vestigingen boekentafels met extra spannende boekentips. Een goede start van het zomerlezen.

Bekijk details van Spanning in de Bibliotheek

• Digitaal internationale en Nederlandse kranten en tijdschriften lezen

31 mei 2019

Sinds dit jaar biedt Bibliotheek Het Groene Hart de PressReader aan. Met PressReader heb je toegang tot ruim 7.000 internationale en actuele kranten en tijdschriften.

Bekijk details van Digitaal internationale en Nederlandse kranten en tijdschriften lezen

• Boekverkoop

23 mei 2019

In de Bibliotheken Oudewater, Harmelen, Kamerik en Zegveld kan je van 24 juni tot 15 juli terecht voor de verkoop van boeken.

Bekijk details van Boekverkoop

• LinkedIn bij solliciteren: wat & hoe?

23 mei 2019

Tijdens de Walk&Talk op 6 juni bespreekt Robert Vos “wat & hoe?” je het beste uit LinkedIn kunt halen. Ook is er een ervaren fotograaf aanwezig die gelijk jouw profielfoto kan maken.

Bekijk details van LinkedIn bij solliciteren: wat & hoe?

• De Oude Hollandse Waterlinie in Bibliotheek Oudewater

16 mei 2019

We spreken 1672, het Rampjaar. De Franse Zonnekoning Lodewijk XIV valt met zijn gigantische leger ons land binnen. Het volk is redeloos, de regering radeloos en het land reddeloos. Maar dan: de Hollanders hebben een geheim wapen... ‘De Waterlinie’.

Bekijk details van De Oude Hollandse Waterlinie in Bibliotheek Oudewater