Nieuws

Resultaat 1 - 10 (van 28)

 • Elin Roelofs wint regionale Voorleeswedstrijd Bekijk details

  9 maart 2023

  Elin Roelofs van de Andersenschool uit Woerden heeft woensdag 8 maart de Regionale Voorleeswedstrijd gewonnen. De wedstrijd werd georganiseerd door Bibliotheek Het Groene Hart en vond plaats op het Futura College in Woerden. De regionale wedstrijd is een voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd. Elin Roelofs vertegenwoordigt binnenkort regio Het Groene Hart in de provinciale finale. En wellicht wordt ze de Nationale Voorleeskampioen 2023!

 • Help jij mensen met computers en internet in Oudewater, Linschoten of Harmelen? Bekijk details

  9 maart 2023

  E-mailen, videobellen, zoeken op internet, WhatsApp-en en DigiD; internet wordt steeds belangrijker. Meer dan 90% van de Nederlanders heeft toegang tot internet. Maar dat betekent niet automatisch dat iedereen ook zonder problemen zijn/haar weg vindt op het internet.

 • Belastingaangifte doen: de Bibliotheek helpt Bekijk details

  1 maart 2023

  Belastingaangifte doen of toeslagen aanvragen, het gaat allemaal digitaal. Heb je thuis geen computer of vind je het lastig om aangifte te doen? De Bibliotheek helpt.

 • Ook Kamerik start met voorleespret Bekijk details

  23 februari 2023

  Geniet elke maand van een gezellig moment samen met je (klein)kind bij Voorleespret. Met voorlezen, liedjes en spelletjes beleef je elke maand een nieuw verhaal.

 • Samenwerkingsovereenkomst getekend Bekijk details

  16 februari 2023

  Vandaag, donderdag 16 februari, hebben wethouder Kees van Dalen (gemeente Montfoort), wethouder Walther Kok (gemeente Oudewater), wethouder Jelmer Vierstra (gemeente Woerden) en Mirjam van den Bremen (directeur bestuurder van de Bibliotheek Het Groene Hart) een nieuw samenwerkingsdocument getekend.

 • Nieuwe folder 'Hoe veilig ben jij online?' Bekijk details

  6 februari 2023

  Criminelen worden steeds slimmer. Ze maken ook gebruik van computers en het internet. Zorg dat u ze te slim af bent. Lees de nieuwe folder met tips over hoe je veilig gebruikt maakt van het internet.

 • De Kinderjury leesweken gaan beginnen Bekijk details

  2 februari 2023

  Tijdens de Leesweken van 8 februari t/m 9 april worden alle kinderen aangemoedigd zoveel mogelijk boeken te lezen. Want hoe meer je leest, hoe meer plezier je beleeft aan lezen en hoe makkelijker het is om je favoriete boek te bepalen.

 • De Nationale Voorleesdagen zijn begonnen! Bekijk details

  26 januari 2023

  Woensdag 25 januari zijn de Nationale Voorleesdagen begonnen. Is jouw peuter nog geen lid van de Bibliotheek? Kom dan nu een pasje halen voor de kleine. Want er ligt een lief vingerpoppetje te wachten op peuters en kleuters die nog geen Bibliotheekpasje hebben!

 • Harmelen ook op vrijdagmiddag open Bekijk details

  18 januari 2023

  Goed nieuws! Vanaf vrijdag 3 februari is zowel het dorpshuis als Bibliotheek Harmelen geopend tot 17.00 uur.

 • Winactie voor groep 1 en 2 van het basisonderwijs Bekijk details

  4 januari 2023

  In het kader van de Nationale Voorleesdagen organiseert de Bibliotheek Het Groene Hart een winactie voor groep 1 en 2 van het basisonderwijs. Doe mee en win een voorleesfeestje voor jouw groep.

Paginanavigatie