Kom tijdens Nederland Leest naar de Bibliotheek en word lid met korting!

Gepubliceerd op: 29 oktober 2021 11:41

Tijdens Nederland Leest kunnen nieuwe leden een Standaard abonnement afsluiten met 15 euro korting. Deze actie duurt van 1 t/m 30 november. Natuurlijk krijg je er ook het cadeauboek "De Wandelaar" bij, geschreven door Adriaan van Dis.

Lid worden met korting

Met ons Standaard abonnement kan je lekker veel lezen en lenen. Als je je in november komt inschrijven krijg je € 15,00 korting op dit Standaard abonnement. Je betaalt dan voor een heel jaar slecht € 43,00 in plaats van € 58,00. Inschrijven kan online of tijdens service-uren aan de balie.

Voor een mooie reis hoef je niet de deur uit

Vorig jaar was voor veel mensen een periode waarin het leven zich thuis afspeelde en er weinig of niet gereisd werd. Reizen hoeft gelukkig niet altijd fysiek te gebeuren. Met een boek reis je in een mum van tijd van Jakarta naar New York en ben je maar een paar bladzijden verwijderd van 1924. Ook kun je met een boek je eigen grenzen verleggen en je wereld vergroten met nieuwe ervaringen en verhalen.

Stap over de grens en ontmoet anderen in verhalen

Reis dan met ons mee en kom in november naar de Bibliotheek. Beleef Nederland Leest! Het thema van de campagnemaand is dit jaar Over de grens. Leden van Bibliotheek Het Groene Hart krijgen het boek De wandelaar van Adriaan van Dis van ons cadeau! (zo lang de voorraad strekt). In de maand november leest dus heel Nederland hetzelfde boek.

Op onze inspiratietafels vind je een selectie aan boeken die je in een andere wereld brengen!

Bespreek "De Wandelaar" met je leesclub

Vanaf 1 november vind je het boek De Wandelaar ook als e-book bij de online Bibliotheek. Zo grijp je nooit mis. Dit boek is door de online Bibliotheek uitverkozen tot Leesclubboek van de maand november. Je vindt dan ook tips met discussievragen die je kunt gebruiken binnen je leesclub.