Vestigingen gaan weer open

Gepubliceerd op: 18 november 2020 15:05

Groot feest: de vestigingen van Bibliotheek Het Groene Hart gaan weer open! We hebben jullie gemist en zijn blij jullie weer te mogen verwelkomen. De opening gaat gepaard met maatregelen die we al kenden voor de sluiting. Hieronder een kort overzicht van de openingsdatums en maatregelen.

Alles op een rijtje

• Kom zoveel mogelijk alleen.
  • Mondkapjes zijn verplicht voor bezoekers vanaf 13 jaar.
  • Elke bezoeker krijgt een toegangsitem. In Woerden zijn er toegangitems speciaal voor jonge kinderen. Lees hieronder meer.
  • Uitgeleende boeken en materialen zijn automatisch verlengd tot en met dinsdag 24 november.
  • In Woerden zijn de werk-, lees- en studieplekken maximaal 2 uur te gebruiken. Deze plekken kunnen ter plekke gesloten worden wegens drukte.
  • Bij gebruik van de werk-, lees- en studieplekken is registratie verplicht.
  • In Harmelen, Zegveld, Kamerik en Oudewater zijn de werk-, lees- en studieplekken gesloten.

Openingsdata

• Woerden    -    vrijdag 20 november om 10:00
  • Harmelen   -    maandag 23 november om 10:00
  • Zegveld      -    donderdag 19 november om 14:00
  • Kamerik      -    maandag 23 november om 14:00
  • Oudewater  -    vrijdag 20 november om om 14:00

De Bibliotheek Woerden is tot en met half januari elke vrijdagavond gesloten.

Toegangsitems speciaal voor kinderen

In Woerden krijgt elke bezoeker een toegangsitem. Dit is nodig zodat we ten alle tijden weten dat het niet te druk is in de Bibliotheek. We vragen jullie zoveel mogelijk alleen te komen maar begrijpen ook dat dit niet altijd mogelijk is. Soms is het bijvoorbeeld nodig dat je je kind(eren) meeneemt. Om je bezoek aangenamer te maken en ervoor te zorgen dat je niet meerdere mandjes hoeft te sjouwen hebben we toegangsitems speciaal voor kinderen: mooie kleurrijke knijpers. Makkelijk en leuk in gebruik.