Reserveer je boeken en haal ze op in Montfoort of Linschoten

Gepubliceerd op: 30 oktober 2020 15:46

In Montfoort en Linschoten is de Bibliotheek onderdeel van Huis van Ervaring. Het Huis van Ervaring is een plek waar inwoners samenkomen om kennis te delen, elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen, voor jong en oud, arm en rijk. We beginnen bij de kern en blijven uitbreiden.

De kern van de Bibliotheek is het uitlenen van boeken en andere materialen. Een plek waar jong en oud toegang hebben tot duizenden verhalen, bergen kennis en golven emoties. Dit maken we toegankelijk voor inwoners van Montfoort en Linschoten via Huis van Ervaring. Vanaf 2 november kan je namelijk boeken en andere materialen reserveren uit onze catalogus en kiezen voor ophalen in Montfoort of Linschoten. Deze reservering kun je de eerste openingsdag na je reserveringsbevestiging ophalen bij de afhaalpunten van Huis van Ervaring. Deze afhaalpunten bevinden zich in het DoeMeeHuis. Voor de uitleentermijn voorbij is moet je de geleende materialen weer terugbrengen. Ook dat kan bij Huis van Ervaring.

Praktische informatie

• Vanaf 2 november boeken en andere materialen reserveren in de online catalogus op de website of via de Wise app
  • Vanaf 6 november gereserveerde materialen ophalen
  • Gereserveerde materialen ophalen vanaf de eerste openingsdatum na het ontvangen van de reserveringsbevestiging (per mail)