Fundament voor het Huis van Ervaring versterkt

Gepubliceerd op: 10 september 2020 15:35

We zijn verheugd dat vandaag de samenwerkingsovereenkomst voor het Huis van Ervaring is ondertekend!

Samenwerkingsovereenkomst ondertekend

De gemeente Montfoort, SWOM, en de Bibliotheek Het Groene Hart streven gezamenlijk naar een nieuwe, toekomstbestendige, laagdrempelige en toegankelijke plek om te leren, kennis te delen, te ontmoeten en te ontwikkelen. Dit uit zich in het Huis van Ervaring. Met het samenwerkingsverband is het fundament voor deze samenwerking en het Huis van Ervaring versterkt.

De samenwerkingsovereenkomst is ondertekend door:
• Wethouder gemeente Montfoort: mevrouw Koster
• Voorzitter de Bibliotheek: mevrouw Cnossen
• Directeur de Bibliotheek: mevrouw Van den Bremen
• Voorzitter SWOM: mevrouw Verburg
• Bestuurslid SWOM: de Heer Veldman

Met een blik op de toekomst

Voor de verdere ontwikkeling van het Huis van Ervaring wordt gewerkt met een groeimodel waarin aan de hand van de behoefte van de inwoners de dienstverlening steeds verder wordt uitgebreid. Dit doen we niet alleen met bovenstaande partners maar ook met andere organisaties en verenigingen in de gemeente Montfoort. Aan de invulling van de dienstverlening wordt hard gewerkt en de verbinding met andere partners kan worden gezocht. Na anderhalf jaar worden de ervaringen geëvalueerd, waarna besloten wordt of het Huis van Ervaring wordt voortgezet.