Walk&Talk online: zoek de samenwerking

Gepubliceerd op: 28 september 2020 10:00

Op 1 oktober is onze volgende Walk&Talk Online. Met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids ga je het hebben over het belang van samenwerking met mensen uit je netwerk.

Samenwerken tijdens het zoeken naar werk

Als je werk wilt vinden zonder dat je nu een baan hebt dan is de kans groot dat je wereld kleiner is geworden dan je lief is. De sociale contacten die ook bij je werkplek hoorden zijn ineens weg. Je dagelijkse wereld beperkt zich tot je huis. En de stap naar buiten toe lijkt, letterlijk en figuurlijk, ineens ontzettend groot. Door samen te werken tijdens je zoektocht sta je niet alleen, vind je (h)erkenning, kun je makkelijker hulp vragen en je krachten bundelen.

Tijdens deze Walk&Talk Online vertelt Debbie je over haar ervaringen met samenwerken tijdens haar eigen zoektocht naar werk. Dit vult ze aan met recente voorbeelden van werkzoekenden in haar netwerk. Je kunt aan de slag met één van de oefeningen over samenwerken uit haar boek, ‘De Zeven Zoekversnellers naar werk – praktische inspiratie voor elk moment in je zoektocht’.

Natuurlijk is er ook bij deze online sessie ruimte om al je andere vragen over het zoeken naar werk te stellen en om je positieve ervaringen te delen. Net als bij de reguliere Walk&Talk bijeenkomsten. Deze keer alleen van achter je computer/tablet met je eigen kop koffie erbij.

Let op: we starten deze donderdag iets eerder, om 9.30 uur!

Walk&Talk Online

• Donderdag 1 oktober
  • Van 9.30 tot uiterlijk 11.00 uur
  • Online
  • Gratis en vrijblijvend
  • Aanmelden via e-mail naar saskia.wulterkens@bibliotheekhgh.nl
  • Enkele dagen voor de online bijeenkomst ontvang je de inloggegevens en uitleg voor deelname

Tijdens de Walk&Talk Online bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.

De eerstvolgende online bijeenkomsten staat gepland op 6 november.