Walk&Talk online: je profiel op LinkedIn

Gepubliceerd op: 11 juni 2020 12:00

Op 2 juli is onze volgende Walk&Talk Online. Met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids ga je het hebben over het belang van een goed profiel op LinkedIn.

Je profiel op LinkedIn

Je eerste indruk bij een werkgever maak je – juist nu – ook met je LinkedIn profiel. Maar wat is eigenlijk een ‘goed’ profiel? En hoe zorg je ervoor dat je door een werkgever gevonden wordt? Hoe kun je open sollicitaties versturen via LinkedIn? Op deze en al jouw andere vragen krijg je tijdens deze Walk&Talk Online een antwoord.

Met haar positieve en praktische aanpak heeft Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids verfrissende ideeën om kansen te ontdekken in onze snel veranderende arbeidsmarkt.

Natuurlijk is er ook bij deze online sessie ruimte om al je andere vragen over het zoeken naar werk te stellen en om je positieve ervaringen te delen. Net als bij de reguliere Walk&Talk bijeenkomsten. Deze keer alleen van achter je computer/tablet met je eigen kop koffie erbij.

Walk&Talk Online

• Donderdag 2 juli
  • Van 10.00 tot uiterlijk 11.30 uur
  • Online
  • Gratis en vrijblijvend
  • Aanmelden via e-mail naar saskia.wulterkens@bibliotheekhgh.nl
  • Enkele dagen voor de online bijeenkomst ontvang je de inloggegevens en uitleg voor deelname

Tijdens de Walk&Talk Online bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.

De eerstvolgende online bijeenkomsten staan gepland op  1 oktober en 6 november.