Walk&Talk online: solliciteren in een andere branche

Gepubliceerd op: 20 oktober 2020 17:00

Op 5 november is onze volgende Walk&Talk Online. Met Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids ga je het hebben over wat erbij komt kijken als je solliciteert in een andere branche.

Solliciteren in een andere branche – hoe zorg je voor een goed cv?

In verschillende sectoren verandert het werk ingrijpend. Dan is de overstap naar een heel ander deel van de arbeidsmarkt een logische stap. Maar als je reageert op hele andere vacatures dan je gewend bent is de kans groot dat je werkervaring niet past bij wat er wordt gevraagd. Hoe zorg je er dan toch voor dat je kans maakt op die baan?

Tijdens deze Walk&Talk Online kun je al je vragen hierover aan Debbie stellen. Ze denkt met je mee over wat wél kan – en hoé dan. Tip: je kunt van tevoren je cv mailen aan Saskia Wulterkens mailen voor een nog beter antwoord op je vragen.

Natuurlijk is er ook bij deze online sessie ruimte om al je andere vragen over het zoeken naar werk te stellen en om je positieve ervaringen te delen. Net als bij de reguliere Walk&Talk bijeenkomsten. Deze keer alleen van achter je computer/tablet met je eigen kop koffie erbij.

Walk&Talk Online

• Donderdag 5 november
  • Van 10.00 tot uiterlijk 11.30 uur
  • Online
  • Gratis en vrijblijvend
  • Aanmelden via e-mail naar saskia.wulterkens@bibliotheekhgh.nl
  • Enkele dagen voor de online bijeenkomst ontvang je de inloggegevens en uitleg voor deelname

Tijdens de Walk&Talk Online bijeenkomsten kunnen werkzoekenden elkaar ontmoeten, netwerken en ervaringen uitwisselen. Elke eerste donderdag van de maand, deelname is gratis en geïnteresseerden hoeven geen lid te zijn van de Bibliotheek.

We zijn ons aan het beraden over de toekomstige invulling van de Walk&Talk sessies. Hou vooral ons nieuws en agenda in de gaten!