Aangepaste openingstijden tijdens de zomermaanden

Gepubliceerd op: 5 juli 2022 08:30

In juli en augustus zijn er een aantal aanpassingen in de openingstijden van de Bibliotheek. Ook zijn er minder spreekuren.

Openingstijden

• De Bibliotheek Harmelen is tussen 11 juli en 22 augustus alleen in de ochtend open van 10.00 - 13.00 uur. Woensdagochtend zijn de service-uren.
  • De Bibliotheek Oudewater is tussen 18 juli en 15 augustus open op woensdag van 10.00 - 13.00 en op zaterdag van 10.00 - 12.00 uur. Woensdagochtend zijn de service-uren.
  • De Bibliotheek in Kamerik en Zegveld en het Afhaalpunt in Montfoort en Linschoten zijn tussen 18 juli en 15 augustus gesloten.

Voor inschrijven, vragen over abonnementen en andere service-vragen ben je welkom tijdens de service-uren (zie de openingstijden).

Digitale spreekuren

Het Digitaal spreekuur vervalt in juli en augustus in alle vestigingen, behalve het inloopspreekuur in Woerden. Daar kun je elke woensdag van 10.00 – 12.00 uur terecht voor digitale vragen.

Spreekuren Taalhuis

Het Taalhuis spreekuur in Montfoort vervalt van 19 juli t/m 9 augustus. Het Taalhuis spreekuur in Woerden (woensdag) vervalt van 27 juli t/m 10 augustus.

Zomer lang lenen

Tijdens de zomer kun je weer extra lang lenen. Van 20 juni tot en met 31 juli wordt de uitleenperiode verlengd naar 6 weken. Dit geldt voor alle materialen, met uitzondering van sprinters en e-books.

Zomeractiviteit: Klooien met Kinderboeken

Tijdens de Zomervakantie hoeven kinderen van 4-12 jaar zich niet te vervelen. Ook dit jaar hebben wij weer veel leuke activiteiten en opdrachten bedacht bij meer dan 25 populaire kinderboeken. Je leest er alles over op de pagina over Klooien met Kinderboeken.