Een nieuw schooljaar, een nieuw aanbod

Gepubliceerd op: 14 juni 2021 16:06

Samenwerken met het onderwijs is één van onze belangrijkste werkzaamheden. Voor het schooljaar 2021-2022 vinden scholen daarom opnieuw een aantrekkelijk aanbod in onze webshop/brochure.

Samen voor een sterk offensief

De afgelopen periode zijn er vele rapporten verschenen rondom de dalende leesvaardigheid en het dalende leesplezier van Nederlandse kinderen en jongeren. Dit benadrukt het grote belang van investeren in leesplezier en leesmotivatie. Daarom heeft de overheid opgeroepen tot een leesoffensief, met een belangrijke rol voor de Bibliotheek en het onderwijs.

Er wordt een oproep gedaan voor een structurele samenwerking tussen bibliotheek en onderwijs, ieder vanuit eigen expertise. Alleen samen krijgen we kinderen weer aan het lezen en verhogen we hun leesplezier.

Net zoals andere scholen producten afnemen? Bekijk het aanbod op de website (of download de PDF), kies de producten die bij je leerlingen passen en meld je aan!