Vanaf 26 april ook AfhaalBieb in Kamerik en Zegveld!

Gepubliceerd op: 19 april 2021 09:59

Goed nieuws, je kunt vanaf volgende week ook je reserveringen komen ophalen in Kamerik. Doordat we op Koningsdag gesloten zijn kan je in Zegveld vanaf 4 mei terecht voor je reserveringen.

Openingstijden Kamerik en Zegveld

Tijdens de lockdown ben je tijdens onderstaande tijden welkom om je reserveringen op te halen in Kamerik en Zegveld. De reserveringen kan je ophalen nadat je bericht hebt gekregen dat deze voor je klaar staan. Door drukte kan dit soms iets langer duren dan gebruikelijk.  Regulier bibliotheekbezoek is nog even niet mogelijk. En gezien de beperkte ruimte willen we je echt met nadruk vragen om alleen te komen

  • Kamerik, elke maandag van 10 tot 13 uur (vanaf 26 april)
  • Zegveld, elke dinsdag van 10 tot 13 uur (vanaf 4 mei)

Ook kan je tijdens openingstijden je geleende boeken inleveren. 

Let op : er kunnen ook nog reserveringen klaar staan in Woerden of een van de andere vestigingen. De afhaalvestiging staat vermeld in het reserveringsbericht .Bij reserveringen die de status 'in behandeling' hebben kan je zelf de gewenste afhaallocatie aanpassen

Inleverdatum van je geleende materialen

Bij de laatste automatische verlenging van geleende materialen is de inleverdatum gezet op 4 mei. Deze wordt niet opnieuw verlengd. Bij alle vestigingen kan je vanaf 4 mei terecht om je boeken en andere materialen in te leveren. In Oudewater en Woerden kan dat ook buiten openingstijden via de inleverbrievenbus. 

Moeten jouw boeken op 4 mei ingeleverd worden?

Dan heb je tot eind mei om dat te doen. Boeken die te laat worden ingeleverd (met inleverdatum 4 mei) kunnen boetevrij ingeleverd worden t/m 31 mei.