Afhalen en inleveren tijdens lockdown

Gepubliceerd op: 14 januari 2021 14:36

Helaas moeten ook wij de deuren nog even dichthouden voor regulier bibliotheekbezoek. T/m dinsdag 22 februari blijf je tijdens speciale openingsuren welkom voor het inleveren van je boeken en andere bibliotheekmaterialen en voor het ophalen van je reserveringen. Alles wat je op 14 januari in huis hebt wordt door ons automatisch verlengd tot 22 februari.

Afhalen en inleveren

Op vertoon van je bibliotheekpas kan je de reserveringen komen ophalen die voor je klaarstaan in Woerden, Oudewater, Harmelen, Montfoort en Linschoten. Tijdens speciale openingstijden. Inleveren kan via de inleverbrievenbussen in Oudewater en Woerden, in Harmelen of bij de DoeMee Huizen Monfoort en Linschoten (bij het DoeMeeHuis alleen tijdens openingstijden).

Reserveren

Thuis kan je via de website of via de Wise App reserveringen plaatsen. Zodra je bericht hebt gekregen dat deze voor je zijn aangekomen ben je tijdens onze speciale openingstijden welkom om deze op te komen halen. Vergeet niet je bibliotheekpasje mee te nemen! Kies voor ophaallocatie Woerden, Oudewater, Harmelen, Montfoort of Linschoten.

Inleveren Woerden, Oudewater en Harmelen

In Oudewater en Woerden kan je alleen inleveren via de inleverbrievenbus buiten.

In Harmelen kan je alleen inleveren als je je reservering(en) komt ophalen op woensdag.

Inleveren Montfoort en Linschoten

Je kunt bij het DoeMeeHuis Montfoort en DoeMeeHuis Linschoten je boeken op de gebruikelijk manier inleveren. Dit kan alleen tijdens openingstijden.

Openingstijden voor ophalen van reserveringen

• Woerden, maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur
  • Oudewater, woensdag van 10.00 tot 13.00 uur
  • Harmelen, woensdag van 10.00 tot 14.00 uur (ook inleveren mogelijk)

Uitleentermijn

• De boeken en andere bibliotheekmaterialen die je op 14 januari in huis had zijn door ons verlengd tot 22 februari.
  • De reserveringen die je komt ophalen worden voor zes weken uitgeleend.
  • Je mag 20 boeken of andere bibliotheekmaterialen thuis hebben per bibliotheekpas.

Vragen?

Met al je vragen kan je telefonisch terecht van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 13.00 uur. Op telefoonnummer 0348-418354.
Mailen kan via klantenservice@bibliotheekhgh.nl. Of vul ons contactformulier in.

Taalhuis vragen?
Het Taalhuis is telefonisch bereikbaar op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 06–57953644.

Digitale vragen?
Bel voor urgente vragen met de landelijke digitale hulplijn op nummer 0800-1508, bereikbaar op alle werkdagen van 09.00 tot 17.00 uur.