Afhalen en inleveren tijdens lockdown

Gepubliceerd op: 7 februari 2021 03:30

Helaas moeten we de deuren nog even dichthouden voor regulier bibliotheekbezoek. Je bent tijdens speciale openingsuren welkom voor het inleveren van je boeken en andere bibliotheekmaterialen en voor het ophalen van je reserveringen.

Inleverdatum niet meer automatisch verlengd

Bij de laatste automatische verlenging van geleende materialen is de inleverdatum gezet op 4 mei. Deze wordt niet opnieuw verlengd. Bij alle vestigingen kan je vanaf 4 mei terecht om je boeken en andere materialen in te leveren. In Oudewater en Woerden kan dat ook buiten openingstijden via de inleverbrievenbus.

Moeten jouw boeken op 4 mei ingeleverd worden?

Dan heb je tot eind mei om dat te doen. Boeken die te laat worden ingeleverd (met inleverdatum 4 mei) kunnen boetevrij ingeleverd worden t/m 31 mei.

Afhalen en inleveren

Op vertoon van je bibliotheekpas kan je de reserveringen komen ophalen die voor je klaarstaan in Woerden, Oudewater, Harmelen, Montfoort, Linschoten, Kamerik en Zegveld. Tijdens speciale openingstijden. Je kunt ter plekke ook je boeken inleveren tijdens deze openingstijden. In Woerden en Oudewater kan je 24 uur per dag terecht bij de inleverbrievenbussen.

Reserveren

Thuis kan je via de website of via de Wise App reserveringen plaatsen. Zodra je bericht hebt gekregen dat deze voor je zijn aangekomen ben je tijdens onze speciale openingstijden welkom om deze op te komen halen. Vergeet niet je bibliotheekpasje mee te nemen!

Openingstijden voor ophalen van reserveringen

• Woerden, maandag t/m zaterdag van 10.00 tot 13.00 uur
  • Oudewater, maandag van 13.00 tot 16.00 uur en woensdag van 10.00 tot 13.00 uur.
  • Harmelen, woensdag van 10.00 tot 14.00 uur, maandag van 10.00 tot 13 uur (ook inleveren mogelijk)
  • Kamerik, maandag van 10.00 tot 13.00 uur (ook inleveren mogelijk)
  • Zegveld, dinsdag van 10.00 tot 13.00 uur (ook inleveren mogelijk) (Koningsdag gesloten!)

Koningsdag, Hemelvaartsdag en Pinksteren

Op de volgende dagen zijn alle vestigingen gesloten en kan je geen reserveringen komen ophalen:

• dinsdag 27 april(Koningsdag)
  • donderdag 13 mei (Hemelvaartsdag)
  • maandag 24 mei (Tweede Pinksterdag)

Uitleentermijn

• De reserveringen die je komt ophalen worden voor zes weken uitgeleend.
  • Je mag 20 boeken of andere bibliotheekmaterialen thuis hebben per bibliotheekpas.
  • Boeken en andere materialen met een inleverdatum van 4 mei kunnen t/m 31 mei boetevrij worden ingeleverd.

Vragen?

Met al je vragen kan je telefonisch terecht van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Op telefoonnummer 0348-418354.
Mailen kan via klantenservice@bibliotheekhgh.nl. Of vul ons contactformulier in.

Taalhuis vragen?
Het Taalhuis is telefonisch bereikbaar op maandag-, dinsdag- en woensdagmiddag van 13.00 tot 17.00 uur op telefoonnummer 06–57953644.

Digitale vragen?
Elke maandag en donderdag kan je met digitale vragen telefonisch terecht bij onze Consulent Digitaal, Onno Schmitz. Bel met 06 – 18 55 34 78. Voor al je vragen over e-books, MijnMenu, Bibliotheek apps. Maar ook met andere vragen over je laptop, smartphone tablet en internet. Zowel voor leden als niet-leden van Bibliotheek Het Groene Hart.