Bezorgservice en AfhaalBieb

Gepubliceerd op: 30 april 2020 15:30

We zijn gestart met twee nieuwe vormen van dienstverlening zodat mensen toch weer aan boeken kunnen komen.

Bezorgservice senioren

Deze service sluit aan bij onze al bestaande (gratis) Boek-aan-huis service. Speciaal voor 70-plussers die moeite hebben met de deur uitgaan of die dat op dit moment liever niet doen. Onze medewerkers bezorgen op verzoek gratis boeken aan huis . 

Na aanmelden bezorgen wij een boekenpakket van maximaal 5 boeken thuis. Dit boekenpakket is samengesteld uit de collectie van de Bibliotheekvestiging in de buurt, gebaseerd op de door ons geinventariseerde leeswensen. 

AfhaalBieb

Update 13 mei: deze service is inmiddels stopgezet wegens opening van Woerden en Oudewater vanaf maandag 18 mei als UitleenBieb. Bestelde pakketten kunnen op donderdag 14 mei in Oudewater en Woerden nog opgehaald worden, op vrijdag 15 mei ook nog in Woerden.

 

Voor mensen die moeite hebben met digitaal lezen bieden wij een Afhaal service aan. Deze service is met name bedoeld voor kinderen en ouderen, maar ook om gereserveerde boeken op te kunnen halen. 

Alle leden van Bibliotheek Het Groene Hart kunnen kiezen tussen Oudewater en Woerden om een boekenpakket op te kunnen halen. Dit gaat via het invullen van een bestelformulier per bibliotheekpas met vermelding van je leeswensen. Wij stellen tasjes samen met drie tot vijf boeken.