Computers weer beschikbaar

Gepubliceerd op: 30 juni 2020 11:40

De deur van de Bibliotheek gaat steeds wijder open: het is weer mogelijk om de computers in de Bibliotheek te gebruiken! Iedereen is welkom om te werken, studeren, Googlen, surfen en nog veel meer. We beginnen klein en breiden geleidelijk uit (wanneer mogelijk). Op de hoogte blijven van de uitbreidingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Wat is er anders?

Veel dingen zijn anders dan een half jaar geleden, ook het gebruik van de computers in de Bibliotheek. Wat er precies veranderd is lees je hier. Het is belangrijk dat je een plek reserveert. Reserveren kan, tot maximaal 1 dag van te voren, bij de balie en via ons telefoonnummer: 0348 - 418 354. Binnenlopen zonder reservering is mogelijk, maar wegens het beperkte aantal computers is de kans groot dat er geen plek is. Wanneer je naar de Bibliotheek komt om de computers te gebruiken meld je je eerst bij de balie. Er kan binnen niet worden gewacht tot een volgend tijdsblok.

We werken met tijdsblokken van 1 uur, steeds beginnend op het hele uur. Je kan maximaal 2 uur reserveren. 10 minuten voor de tijd verlopen is krijg je een seintje om af te sluiten. De laatste 10 minuten worden gebruikt om de werkplek schoon te maken voor de volgende gebruiker. De computers kunnen niet gebruikt worden door kinderen jonger dan 12 jaar. Zij mogen namelijk niet naar binnen zonder begeleiding en bij de computers is er geen ruimte voor de begeleider. Per computer of werkplek kan slechts één persoon plaatsnemen.

Belangrijk: je kan uitsluitend zelfstandig gebruik maken van de computers. In verband met de veiligheidsmaatregelen kunnen medewerkers geen ondersteuning bieden.