Bekijk in de Bibliotheek de beste koop

Gepubliceerd op: 2 oktober 2021 11:40

Er is tegenwoordig een overvloed aan producten. Maar welk product past het beste bij jou en wat is de beste koop? Daarbij komt de Consumentenbond van pas. Hier vind je de beste koop voor verschillende producten:

• Beste koop Airfryer
  • Beste koop kruimeldief
  • Beste koop wasmachine
  • Beste koop laptop
  • Beste koop wasdroger
  • Beste koop scheerapparaat

De Consumentenbond test welk product het beste is en welke de beste koop (prijs-kwaliteit verhouding).

Via de computers in de Bibliotheek kun je gratis de testresultaten bekijken! Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek EN je hoeft niet te betalen voor het internetgebruik.

Hoe werkt het?

1. Kom naar de Bibliotheek en neem plaats achter een computer
  2. Op de computer hoef je je niet in te loggen maar kun je direct op ‘databanken & websites’ klikken (links onderin het scherm).
  3. Er opent zich een scherm met alle databanken en website waar wij mee samenwerken. Scrol naar beneden en dan zie je rechts ‘Consumentenbond’ staan. Klik hierop.
  4. Je kunt nu de website van de Consumentenbond verkennen en alle testresultaten bekijken.

Op deze manier gebruik je de Consumentenbond gratis.