De Avond van het Boek

Gepubliceerd op: 4 maart 2021 19:37

De Nacht van de Literatuur en de Bibliotheek Eemland organiseren op zaterdag 13 maart (20.00 tot ca. 21.30 uur) online een bijzondere literaire avond met Marieke Lucas Rijneveld en Hanna Bervoets.

Schrijfsters Marieke Lucas Rijneveld en Hanna Bervoets zullen in het Eemhuis te Amersfoort live worden bevraagd door programmamaker Tim den Besten over hun boeken, hun schrijverschap, de gewonnen prijzen en alles wat nog meer ter sprake komt. Online kan je u alles via livestream volgen.

Voor deze avond hebben de Bibliotheek Eemland en de organisatie van de Nacht van de Literatuur de handen ineengeslagen. Deze avond was eerst bedoeld als afsluiter van de Boekenweek, maar die wordt helaas in verband met de Corona-perikelen uitgesteld. Toch gaat deze literaire avond door.

Online tickets

De Avond van het Boek begint om 20.00 uur. Helaas mag er vanwege de coronamaatregelen geen publiek aanwezig zijn, maar de avond is wel online te volgen via een live stream. Tickets voor deze stream kosten €7,50.