Neem corona serieus, dat doen wij ook

Gepubliceerd op: 12 maart 2020 17:11

Dit nieuwsartikel wordt niet langer bijgewerkt. Je vindt de actuele openingstijden en toegangsinformatie op de pagina "Aangepaste openingstijden", onder Mijn Bibliotheek.

Update woensdag 28 mei

Vanaf 2 juni zijn ook Kamerik, Zegveld en Harmelen (met aangepaste tijden) open voor leden van Bibliotheek Het Groene Hart. Om te lenen en om in te leveren.

Update, woensdag 13 mei

Vanaf maandag 18 mei zijn Bibliotheken Woerden en Oudewater aangepast open. Alleen voor leden van de bibliotheek, alleen om boeken te lenen, met aangepaste openingstijden.

Update, donderdag 7 mei

Wij gaan maandag 11 mei nog NIET open. Om alles veilig te organiseren zullen we de Bibliotheek en onze huisregels moeten aanpassen. Op welke datum wij precies opengaan, laten we je zo snel mogelijk weten. De geleende boeken en andere bibliotheekmaterialen zijn door ons verlengd t/m 15 juni. De Bezorgservice voor senioren blijft beschikbaar.

Update, donderdag 30 april

Update, donderdag 30 april - Deze week zijn wij begonnen met de Boeken bezorgservice voor senioren en de AfhaalBieb (met name voor kinderen en ouderen). Ook komen er weer reserveringen binnen die via de AfhaalBieb opgehaald kunnen worden.

Update, vrijdag 24 april, 08:30 uur

In vervolg op de aangekondigde maatregelen van de overheid hebben wij, als gevolg van de vastgestelde regels, de sluitingstermijn van onze vestigingen verlengd t/m 19 mei. Meer informatie en veranderingen volgen nog. Als eerste op de hoogte zijn?

Update, woensdag 1 april, 12:00 uur

Geleende materialen zullen automatisch verlengd worden tot en met 15 juni.

Update, donderdag 26 maart, 11:40 uur

Vanaf maandag 30 maart is de Bibliotheek telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 10:00 tot 16:00 uur, op telefoonnummer: 0348-418354.

Inleveren

Om het thuisblijven te stimuleren is er besloten om toch de ‘brievenbussen’ van de Bibliotheek te sluiten. Dit geldt voor alle vestigingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over boetes en eventueel niet kunnen verlengen, lees hieronder waarom.

Geen te-laat-geld

Er wordt  vanaf 15 maart totdat we weer open gaan geen te-laat-geld gerekend.

Vragen?

Voor contact gebruik een van onderstaande mogelijkheden:

De online Bibliotheek blijft open voor al je lees- en luisterbehoeftes. Ook delen wij bijna dagelijks een tip op Facebook met verschillende plezierige bezigheden om de tijd door te komen.

Alle activiteiten komen te vervallen

Een andere twist op het coronavirus

Wil jij je kinderen leren hoe ze om moeten gaan met alle nieuwe maatregelen? Dan is de coronadans een perfect hulpmiddel voor jou! De dans zorgt ervoor dat maatregelen zoals niezen in de elleboog een leuke twist krijgen, zoals de dansmove 'Dabben'. Bekijk hieronder de dans en ga vandaag nog aan de slag!