Neem corona serieus, dat doen wij ook

Gepubliceerd op: 12 maart 2020 17:11

Update, woensdag 1 april, 12:00 uur - In vervolg op de aangekondigde maatregelen van de overheid hebben wij de sluitingstermijn van onze vestigingen verlengd t/m 28 april. Er kunnen tot die tijd geen boeken ingeleverd worden op de vestigingen en in de brievenbussen. Geleende materialen zullen automatisch verlengd worden tot en met 13 mei.

Update, donderdag 26 maart, 11:40 uur

Vanaf maandag 30 maart is de Bibliotheek telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag, van 12:00 tot 16:00 uur, op telefoonnummer: 0348-418354.

Update, dinsdag 24 maart, 09:23 uur

De maatregelen die maandag 24 maart zijn aangekondigd hebben geen effect op onderstaande informatie, vooralsnog blijven we gesloten tot en met 6 april en is de uitleentermijn van je boeken verlengd tot en met 15 april.

Update, woensdag 18 maart, 12:28 uur

De uitleentermijn van je geleende materialen zijn op dit moment verlengd tot 15 april.

Update, maandag 16 maart, 11:35 uur:

Er zijn nieuwe en aangescherpte maatregelen in gang getreden om deze reden zijn al onze vestigingen vanaf nu tot en met 6 april gesloten. Wat betekent dit concreet?

Inleveren

Om het thuisblijven te stimuleren is er besloten om toch de ‘brievenbussen’ van de Bibliotheek te sluiten. Dit geldt voor alle vestigingen. Je hoeft je geen zorgen te maken over boetes en eventueel niet kunnen verlengen, lees hieronder waarom.

Geen te-laat-geld

Er wordt  vanaf 15 maart totdat we weer open gaan geen te-laat-geld gerekend.

Vragen?

Voor contact gebruik een van onderstaande mogelijkheden:

De online Bibliotheek blijft open voor al je lees- en luisterbehoeftes. Ook delen wij bijna dagelijks een tip op Facebook met verschillende plezierige bezigheden om de tijd door te komen.

Alle activiteiten komen te vervallen

Een andere twist op het coronavirus

Wil jij je kinderen leren hoe ze om moeten gaan met alle nieuwe maatregelen? Dan is de coronadans een perfect hulpmiddel voor jou! De dans zorgt ervoor dat maatregelen zoals niezen in de elleboog een leuke twist krijgen, zoals de dansmove 'Dabben'. Bekijk hieronder de dans en ga vandaag nog aan de slag!