Expositie Reinaerde Digiteam

Gepubliceerd op: 6 juni 2019 13:25

Tot 22 juli zijn in Bibliotheek Woerden werken te zien gemaakt door medewerkers van het Reinaerde Digiteam.

Reinaerde Digiteam Woerden is een werk- en dag besteding voor mensen een licht verstandelijke of lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel. Op Reinaerde Digiteam Woerden gaat men uit van de mogelijkheden en sterke punten van de medewerker. De medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden werken met de computer. Er wordt gewerkt met de programma’s Photoshop en InDesign. Drukwerk wordt ontworpen in opdracht. Verder zijn er medewerkers die zich hebben gespecialiseerd in het digitaliseren van videobanden, foto’s en dia's. Ook houden zij zich bezig met het opzetten en onderhouden van de webwinkel van Reinaerde: www.eerlijkcadeau.nl.
Daarnaast zijn er medewerkers die ondersteunende diensten uitvoeren. Gasten ontvangen, de telefoon beantwoorden, bij de administratie (werken met word, mail, kopieerwerk) en bij de facilitaire dienst (koffie/thee zetten, licht huishoudelijk werk).

De kunstwerken die hier geëxposeerd worden zijn digitaal ontworpen door meerdere medewerkers van Reinaerde Digiteam Woerden.