Vrijwilliger gezocht voor gastheer/ gastvrouw in Oudewater

Gepubliceerd op: 13 februari 2020 10:38

Bibliotheek Oudewater is op zoek naar een vrijwilliger voor de functie van Gastvrouw/ Gastheer op zaterdagochtend.

De functie:

Je ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen, zowel in de bibliotheek zelf als via de telefoon. Je ondersteunt bij het gebruik van de zelfbedienings-apparatuur en maakt hen wegwijs in het gebruik van de digitale catalogus en Mijn Menu. Je beantwoordt vragen rondom uitlenen en verwijst klanten door. Daarnaast ruim je de ingeleverde materialen op, zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek.

Wij vragen:

Wij zijn op zoek naar enthousiaste personen met een klantgerichte instelling. Je bent teamgericht, flexibel en accuraat. Je legt gemakkelijk contact en staat open voor anderen, je hebt affiniteit met de Bibliotheek en ervaring met computers. Daarnaast krijg je energie van mensen helpen, zo goed als je kan. Tijdens je werkzaamheden is het van belang dat je de privacy van bezoekers respecteert. Een goede beheersing van de Nederlandse taal is belangrijk om onze bezoekers te ondersteunen. Kun je ook Engels spreken? Laat dit dan weten, extra vaardigheden zijn altijd welkom.

We verwachten uiteraard niet dat je al meteen als een volleerde collega mee kunt draaien, maar bereidheid om te leren is essentieel.

Wij bieden:

Een leuke en zelfstandige functie in een klein team en een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek.

Tijdsbesteding: zaterdagochtend

Enthousiast of wil je eerst meer informatie?

Neem contact op met Sjannie Smits via sjannie.smits@bibliotheekhgh.nl.

We handhaven een gedragscode en vragen een VOG aan voor vrijwilligers