Vrijwilliger gezocht voor gastheer/ gastvrouw in Zegveld

Gepubliceerd op: 23 juli 2020 15:45

Kom jij ons helpen als gastheer/gastvrouw in Zegveld? Met genoeg medewerkers kunnen we in september dan ook op donderdagmiddag open. Wil je graag je steentje bijdragen aan de maatschappij door mensen te helpen in de Bibliotheek? Lees hieronder alles over het gastheer/gastvrouwschap.

Gastheer of gastvrouw

Je ontvangt klanten en zorgt dat zij zich welkom voelen. Je ondersteunt bij het gebruik van de zelfbedienings-apparatuur en maakt hen wegwijs in het gebruik van de digitale catalogus en Mijn Menu. Je beantwoordt vragen rondom uitlenen en verwijst klanten door. Daarnaast ruim je de ingeleverde materialen op, zorg je voor een aantrekkelijke presentatie van onze collectie en een plezierige sfeer in de Bibliotheek.

Wij zijn op zoek naar een gastheer/gastvrouw voor

• Bibliotheek Zegveld, voor de donderdagmiddag.

Wij zijn op zoek naar:

• enthousiaste personen met een klantgerichte instelling.
  • Je hebt affiniteit met mensen, culturen en media. Je krijgt energie van mensen helpen.
  • Daarnaast zoeken we iemand die betrouwbaar, flexibel en leergierig is.
  • Tijdens je werkzaamheden is het van belang dat je de privacy van bezoekers respecteert.
  • Ook is een goede beheersing van de Nederlandse taal belangrijk om onze bezoekers te ondersteunen.

We verwachten uiteraard niet dat je al meteen als een volleerde collega mee kunt draaien, maar bereidheid om te leren is essentieel.

Twijfel je of je bent wie we zoeken? Je mag altijd contact met ons opnemen om je twijfels te bespreken.

Wij bieden:

• Een plezierige en inspirerende werkomgeving waar een leven lang leren, ontmoeting en informatie centraal staan.
  • Een gratis Bibliotheek abonnement.
  • Een leuke en zelfstandige functie in een klein team
  • Scholing en begeleiding van een professionele bibliotheekmedewerker
  • Een vrijwilligerscontract bij de Bibliotheek.

Enthousiast of wil je eerst meer informatie?

Neem contact op met Sjannie Smits via sjannie.smits@bibliotheekhgh.nl.

We handhaven een gedragscode en vragen een VOG aan voor vrijwilligers