Je naasten helpen? Attendeer ze op “hulp op afspraak - digitale vragen”

Gepubliceerd op: 15 juni 2021 10:34

In de Bibliotheek Woerden kan iedereen weer terecht met hun vragen over gebruik maken van het internet en digitale apparaten, zogenaamde 'digitale vragen'. Dit is belangrijk omdat de meeste communicatie online of digitaal plaatsvindt, ook de Bibliotheek communiceert veel digitaal. Om mensen, die digitale vragen hebben, te bereiken zetten we meerdere middelen in, denk aan posters en meer. Bij het bereiken van mensen met digitale vragen kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

Wat zijn “digitale vragen”?

Iedereen is welkom met allerlei digitale vragen, bijvoorbeeld vragen over het versturen van e-mails, videobellen of whatsappen. Maar ook met vragen over je laptop, smartphone, tablet en zoeken op internet. Digitale vragen kon je al telefonisch stellen tijdens het telefonisch digitaal spreekuur. Vanaf nu kun je ook weer langskomen (met je apparaat) en word je in de Bibliotheek geholpen door onze expert. Deze hulp is op afspraak.

Hulp op afspraak – digitale vragen

Elke woensdag van 10.00 tot 12.00 uur in de Bibliotheek Woerden.

Vooraf afspraak maken is nodig. Dit kan telefonisch op nummer 0348 – 418 354, bereikbaar tijdens de openingstijden van de Bibliotheek Woerden.

Telefonisch digitaal spreekuur

Kun je niet langskomen met je digitale vraag of weet je niet zeker of langskomen nodig is? Bel dan naar ons telefonisch digitaal spreekuur.