Binnenkort verkrijgbaar: JONG abonnement

Gepubliceerd op: 7 juli 2021 08:25

Per 1 september heeft de Bibliotheek Het Groene Hart een nieuw abonnement: JONG. Dit is een voordelig abonnement voor 18- t/m 25-jarigen. Waarom? Om de Bibliotheek toegankelijker te maken voor jongvolwassenen. De Bibliotheek kan namelijk een belangrijke rol spelen in iedereen z’n leven. Voor jongvolwassenen biedt de Bibliotheek ontspanning, een plek waar je rustig kunt werken of leren, een plek voor het ontdekken van je volgende hobby of interesse, en nog veel meer.

Wat krijg je bij een JONG abonnement?

• Maximaal 80 materialen per jaar lenen (elke verlenging telt ook als lenen).
  • Maximaal 10 materialen tegelijk lenen.
  • Gratis reserveren bij alle vestigingen van de Bibliotheek Het Groene Hart.
  • Maximaal 5 reserveringen tegelijk.
  • 6 e-books per jaar lezen via de Online Bibliotheek
  • 6 luisterboeken per jaar lenen via de Online Bibliotheek

Het is een samenstelling van ons Standaard abonnement, € 58 per jaar, en ons Klein abonnement, € 35 per jaar. Het mooiste van allemaal? Het JONG abonnement kost maar € 25.

Op dit moment heb je een Klein of Standaard abonnement

Je abonnement wordt bij de eerstvolgende verlenging (na 1 september) automatisch omgezet naar een JONG abonnement. Dit abonnement is namelijk voordeliger en we willen niet dat je deze korting mist. Met een JONG abonnement kun je, in vergelijking met een Standaard abonnement, minder e-books en luisterboeken lenen. Heb je een Standaard abonnement en wil je deze behouden omdat je veel e-books en luisterboeken leent? Vul dan ons contactformulier in met je pasnummer en “Ik wil wisselen naar een standaard abonnement”.

Van studentenkorting naar JONG

Het JONG abonnement vervangt de studentenkorting. Op deze manier maken we de Bibliotheek toegankelijk voor zoveel mogelijk jongvolwassenen. Bij de eerstvolgende verlenging (na 1 september) worden alle abonnementen van iedereen tussen de 18 en 25 jaar automatisch omgezet naar een JONG abonnement. De inhoud en de kosten van je abonnement met studentenkorting veranderen:

• Klein abonnement met studentenkorting: met een JONG abonnement kun je meer materialen lenen dan met een Klein abonnement. Het JONG abonnement kost € 25, een Klein abonnement met studentenkorting kostte € 17,50.
  • Standaard abonnement met studentenkorting: een JONG abonnement (€ 25) is voordeliger dan een Standaard abonnement met studentenkorting (€ 29). Met een JONG abonnement kun je, in vergelijking met een Standaard abonnement, minder e-books en luisterboeken lenen.