Vacature: Lees- en mediaconsulent

Gepubliceerd op: 7 oktober 2021 09:08

Leren en de Bibliotheek gaan hand in hand. Dit betekent dat veel scholen in de omgeving en de Bibliotheek ook hand in hand gaan. Een samenwerking waar scholieren de rijpe en smakelijke vruchten van plukken. Een onderdeel van deze samenwerking zijn lessen, workshops, collectie leskisten etc.

De scholen en de Bibliotheek werken hard om scholieren leuk, interessant en passend onderwijs te geven. Een belangrijk onderdeel hiervan zijn de lees- en mediaconsulenten.

Per direct zijn wij op zoek naar een:
lees- en mediaconsulent voor kinderen met een leeftijd tussen de 0 en 12 jaar, voor 18 uur per week

Het gaat om een tijdelijke functie t/m 15 april 2022 i.v.m. ziektevervanging en zwangerschapsverlof.

Wat ga je doen?

• BoekStart in de Kinderopvang: workshops Interactief Voorlezen voor Pedagogisch Medewerkers;
  • Projecten vakdocenten: collecties samenstellen bij de projecten;
  • Leesoffensief: ontwikkelen en organiseren.

Wij vragen:

• een organisatietalent;
  • didactisch inzicht;
  • een vlotte pen;
  • ervaring als leesconsulent;
  • ervaring met de Bibliotheek (pre).

Solliciteren

Heb je interesse? Stuur je CV per omgaande naar brigitte.vanleeuwen@bibliotheekhgh.nl en marjo.geuijen@bibliotheekhgh.nl

Vragen? Stuur dan een mail met je vraag en/of je telefoonnummer. Dan nemen wij contact met je op.