Lezing en boek ‘We gaan het zien’

Gepubliceerd op: 5 januari 2020 09:44

Na een onderzoek krijgt Linda Seij de verpletterende mededeling dat er in haar endeldarm een kwaadaardige tumor is gevonden. Ze start een dagboek om zich af te reageren, haar hoofd leeg te maken en anderen niet teveel te belasten met wat haar overkomt. Eind 2019 is haar persoonlijk verhaal als boek verschenen.

Dinsdagmiddag 18 februari geeft Linda Seij in Bibliotheek Oudewater een lezing over het boek en waarom ze het boek heeft geschreven.

In ‘We gaan het zien’ lees je over Linda’s verdriet, onzekerheid, pijn en opstandigheid. En ook over het medische traject, contact met artsen, wachten op uitslagen en reacties van haar omgeving. Daarnaast vertelt ze levendig over alles waar ze tijdens het hele traject nog steeds volop van geniet. Tegen de klippen op.

Met het boek wil ze lotgenoten helpen, Linda in het AD: “Ik heb er wel wakker van gelegen. Ik vertel alles open en eerlijk, ook intieme dingen. Stel mij enorm kwetsbaar op, maar ik wil mijn verhaal vertellen. Voor patiënten, voor hun omgeving én voor medici. Ook om endeldarmkanker uit de taboesfeer te halen.”

Lezing in Bibliotheek Oudewater

• Dinsdag 18 februari
  • Van 14:00 – 15:30, inloop vanaf 13:30
  • Toegang gratis
  • Adres: Kluwen 7, Oudewater
  • Graag van tevoren aanmelden via deweijdeblick@hotmail.com of in Bibliotheek Oudewater.

Ter plekke kun je het boek kopen voor € 15. De opbrengst gaat, na aftrek van kosten, naar KWF Kankerbestrijding. ‘We gaan het zien’ wordt opgenomen in de collectie van Bibliotheek Het Groene Hart.