Bibliotheek krijgt exemplaar van "Ik wil vliegen"

Gepubliceerd op: 4 november 2021 16:36

Luna van Opstal maakt haar schrijversdebuut met het prentenboek "Ik wil vliegen". Janet Dommerholt nam namens Bibliotheek Het Groene Hart een exemplaar in ontvangst om op te nemen in onze collectie.

Ik wil vliegen

Fee wil dolgraag kunnen vliegen. Als een vlinder dat kan, moet zij dat toch ook kunnen? Zo slaat, op een zonnige zomerdag, haar fantasie op hol. Papa vindt het eerst maar niks. Vliegen, dat kan Fee toch niet? Maar wie weet is met een beetje fantasie en creativiteit uiteindelijk alles mogelijk.

Ik wil vliegen is een speels prentenboek waarmee kinderen worden gestimuleerd om om zich heen te kijken. De natuur te ontdekken. Maar waarmee ook de fantasie wordt geprikkeld. Want wie durft te dromen kan uiteindelijk veel bereiken.

Binnenkort te leen in de Bibliotheek.

Luna van Opstal

Luna heeft al de nodige ervaring opgedaan met schrijven. Ze is een jonge mediaprofessional uit Woerden. Ze combineert verschillende talenten en vaardigheden graag om iet unieks te maken.